Άννα Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας είναι πολύ απαιτητικά» - «Προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του» (βίντεο)

«Είναι όλα πολύ νωπά», συμπλήρωσε η σύντροφός του

Ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας μετά από την πολυήμερη νοσηλεία του στο Τζάνειο λόγω εγκεφαλικού που υπέστη, επέστρεψε σπίτι του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του μουσικού στην εκπομπή «Fay’s time» επισημαίνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: "Κάνει λογοθεραπεία - Το παλεύει απίστευτα" λέει η σύντροφος του Άννα Σταθάκη (βίντεο)

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά».

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Τα πρώτα πλάνα μετά την περιπέτεια υγείας του & το μήνυμα από το παράθυρο του νοσοκομείου - "Don't Quit!" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ