Κατέγραψαν on camera τον θάνατό τους: Δύο 19χρονες κάνουν βραδινή βόλτα με τη μηχανή τους και πέφτουν σε δέντρο - Δείτε το «σκληρό» βίντεο

Ο κοπέλες στην Κολομβία διασκέδαζαν και βιντεοσκοπούσαν τη βόλτα τους με τη μηχανή όταν κόπηκε το νήμα το ζωή τους

 

Δύο 19χρονα κορίτσια στην Κολομβία βρήκαν τραγικό θάνατο ήταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσαν έπεσε σε δέντρο.

Οι κοπέλες είχαν βγει για βραδινή βόλτα και τραβούσαν βίντεο τη διαδρομή, χαμογελούσαν ήταν ευδιάθετες και απολαμβάναν τη διαδρομή.

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 26 Μαΐου στην πόλη Πουέμπλο Ταπάο φαίνονται η 19χρονη Καθρίν Κουμπίλος και η συνομήλική της Σελένα Βαλεντίνα να κινούνται με μηχανή έχοντας αναπτύξει υψηλή ταχύτητα και χωρίς να φορούν κράνος.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε και ξήλωσε κολώνα της ΔΕΗ - Ακαριαίος ο θάνατος του 22χρονου (βίντεο)

 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η Κουμπίλος που οδηγούσε τη μηχανή, αρκετές φορές κοιτούσε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο η συνεπιβάτης κατέγραφε τη βόλτα, παρά το γεγονός ότι ήταν βράδυ και η ταχύτητα μεγάλη.

Η Κατερίνα Κουμπίλος με τη μηχανή που σκοτώθηκε (Facebook)

 

Κάποια στιγμή και για άγνωστο λόγο η Κουμπίλος έχασε τον έλεγχο της μηχανής που προσέκρουσε σε δέντρο με φωνές και θρήνους να ακούγονται στο βίντεο.

Τα δύο νεαρά κορίτσια άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σημείο της σύγκρουσης.

Η τοπική τροχαία που έχει αναλάβει την έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα εξετάζει αν έπαιξε ρόλο η κατάσταση του οδοστρώματος ή αν η τραγωδία προκλήθηκε από την υψηλή ταχύτητα που είχαν αναπτύξει οι δύο 19χρονες.

Δείτε ακόμα: Τρομακτικό τροχαίο στην Τουρκία: 10 νεκροί και 39 τραυματίες - Λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα και τρία αυτοκίνητα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ