Μαριάννα Λάτση: Γοητευτική με γαλάζια δαντελωτή ολόσωμη φόρμα - Οι κεντημένες λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά (φωτό)

Βρέθηκε σε λαμπερά εγκαίνια στη Βουλιαγμένη

Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της.

Ανάμεσα τους ξεχώρισε και η παρουσία της Μαριάννας Λάτση.

Η γνωστή επιχειρηματίας έκανε ένα εκπληκτικό look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.


 Μαριάννα Λάτση και Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Για την περίσταση επέλεξε μία γαλάζια δαντελωτή ολόσωμη φόρμα, που αγκάλιαζε άψογα τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της και τόνιζε το μοναδικό χρώμα των ματιών της.

Τη συνδύασε άψογα με ασορτί επίσης δαντελωτό ζακετάκι.

Χαρακτηριστικά της απίθανης αυτής δημιουργίας ήταν τα ραμμένα "μάτια" στο μπροστινό μέρος αλλά και στο πλάι.

Μαριάννα Λάτση

Να σημειώσουμε ότι τα "μάτια" είναι μια λεπτομέρεια που έχει πάντα ραμμένη πάνω στα ρούχα της, ενώ συχνά και τα κοσμήματά της και τα αξεσουάρ έχουν αυτό το σχήμα.

Διαβάστε ακόμη: Μαριάννα Λάτση: Υπέρκομψη με δαντελένια ολόσωμη φόρμα - Τα περίτεχνα αξεσουάρ που επέλεξε & ξεχώρισαν (φωτό)

Λίγα λόγια για την Astir Marina Βουλιαγμένης

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts.

Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ