Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται - «Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει ο Πέτρος Κόκκαλης - Μας αρέσει να ζούμε απλά & χαλαρά» (βίντεο)

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στον σύζυγο της και στην απόφαση της να παντρευτεί

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τον σύζυγο της, Πέτρο Κόκκαλη.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν ο Πέτρος. Στις ίδιες ερωτήσεις που μου κάνουν οι δημοσιογράφοι είναι λογικό να δίνω τις ίδιες απαντήσεις με τον φόβο να καταντήσω γραφική και βαρετή. Αλλά τι να κάνω που αυτή είναι η αλήθεια;», τόνισε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.


«Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν ακριβώς να εξηγηθούν και αυτή είναι και η γοητεία τους βέβαια. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη», αποκάλυψε η ηθοποιός και συνέχισε: «Ήμουν ανοιχτή στα ωραία πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα τι θέλω και όταν τον γνώρισα κατάλαβα πολύ καλά ότι ξέρω τι θέλω. Έχουμε πολύ κοινές συνήθειες».


«Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, εκεί είναι καλύτερος ο Πέτρος. Είμαι όμως περιποιητική και καλή σε όλα τα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που θα με ακούσουν να μη με παρεξηγήσουν αλλά το είχε πει και ο ίδιος στη συνέντευξη που είχαμε δώσει στον Χατζηνικολάου, ότι είμαι σίφουνας στον νεροχύτη. Είμαι καταπληκτική σε αυτό, έχω έναν ψυχαναγκασμό και δεν μπορώ να έχω άπλυτα πιάτα. Με το σφουγγάρισμα δεν μπορώ, κάτι παθαίνω εγκεφαλικά, νομίζω ότι φτάνω σε αδιέξοδο», τόνισε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Ματσούκα.

matsouka_kokkalis

Η γνωριμία τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγες μέρες πριν, η Δήμητρα Ματσούκα περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε μια οικολογική εκδήλωση στο Πάρκο Τρίτση. Πιο αναλυτικά, είπε στο περιοδικό ΟΚ! ότι: «Τον Νοέμβριο του 2016. Είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος. Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια… και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ».

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά» - «Εγώ τον πλησίασα πρώτη» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Οι νιόπαντροι αποκάλυψαν ποιος έκανε το πρώτο βήμα - «Νόμιζα ότι ήταν γεωπόνος» - «Νιώθω σαν γυναίκα καπετάνιου» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα-Πέτρος Κόκκαλης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Καλλονή η ηθοποιός με γαλάζιο πουκάμισο (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Φωτό και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού - Το δαντελένιο νυφικό, ποιοι έδωσαν το παρόν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ