Ντέμης Νικολαΐδης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του Αλεξάνδρα & την κόρη του, Μελίνα – Διασκέδασαν όλοι μαζί στους Coldplay (φωτό)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε στα social media μερικά στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται πολύ χαρούμενος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης έκανε χθες την πρώτη δημόσια εμφάνιση του με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και την κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη.

Το ζευγάρι συνόδευσε την κόρη του ποδοσφαιριστή στην συναυλία των Coldplay ου ΟΑΚΑ.

demismelina

nikolaiidw

nikolaidisw

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε στα social media μερικά στιγμιότυπα, στα οποία εμφανίζεται χαμογελαστός, πλάι στην κόρη του και την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. 

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου 

Με καταγωγή από τα Ιωάννινα, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 40 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Alexandra_Nikolaidou_7

Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο βόμβα για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαϊδη μετά από 18 χρόνια γάμου - '' Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα & η προστασία των παιδιών μας''

Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν

Alexandra_Nikolaidou_5

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου επιλέγει να έχει μία φειδωλή δραστηριότητα στα social media, με το προφίλ της στο Instagram να είναι κλειστό και όχι δημόσιο.

Από την άλλη, στο Facebook υπάρχουν μερικές φωτογραφίες της, πιθανότατα από καλοκαιρινές διακοπές που έχει κάνει, αλλά και νυχτερινές εξόδους της.

Διαβάστε ακόμα: Μελίνα Νικολαΐδη: Στα μπουζούκια με "Barbie" look - Το σούπερ μίνι φόρεμα & οι αγκαλιές με τους καλλιτέχνες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ