Natalie Portman: Γενέθλια έχει ο «μαύρος κύκνος» - Η ταινία που την έκανε διάσημη & γνώρισε τον έρωτα της ζωής της – Η απιστία, το διαζύγιο & η νέα ζωή (φωτό & βίντεο)

Μία ταλαντούχα και περιζήτητη ηθοποιός!

Η Natalie Portman γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ σαν σήμερα και κλείνει τα 43 έτη.

Η καλλονή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία στην ταινία, Léon: The Professional.

Από τότε είναι ασταμάτητη και περιζήτητη ηθοποιός.

Ο ρόλος που εκτόξευσε την καριέρα της ήταν στην ταινία «Black Swan» το 2010.

Image

Εκεί γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της.

Image

Ο λόγος για τον χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη  Benjamin Millepied.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2010, εκπρόσωπος της Πόρτμαν ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον Benjamin Millepied και ότι η ηθοποιός είναι έγκυος.

Image

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η γυναίκα που οδήγησε σε χωρισμό τη Νάταλι Πόρτμαν με το Γάλλο σύζυγο της - 25 ετών & 20 χρόνια νεότερη του Benjamin Millepied (φωτό - βίντεο)

Στις 14 Ιουνίου 2011 γέννησε ένα αγοράκι και στις 4 Αυγούστου 2012 το ζευγάρι παντρεύτηκε με Εβραϊκό γάμο, στην Καλιφόρνια.

Image

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ο Benjamin Millepied, ο σύζυγος της Natalie Portman, είχε σχέση με μια 25χρονη γυναίκα. Η εν λόγω γυναίκα ονομάζεται Camille Etienne και φέρεται να είναι δύο δεκαετίες νεότερη από τον Millepied.

Η Natalie Portman χώρισε με τον επί 11 χρόνια σύζυγο της και Γάλλο χορευτή και σκηνοθέτη, Benjamin Millepied πέρυσι το καλοκαίρι, όταν ενημερώθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του χορογράφου με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne. 

Image

twitter

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει δύο παιδιά.

Τώρα λέγεται πως Natalie Portman είναι ερωτευμένη με τον 28χρονο ηθοποιό, Paul Mescal.

Οι δύο τους εντοπίστηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαινόντουσαν χαμογελαστοί, καθώς απολάμβαναν το ποτό τους. 

Παρά το γεγονός ότι άνθρωποι από το περιβάλλον τους έχουν δηλώσει ότι δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση μεταξύ τους, ο 28χρονος ηθοποιός δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη Natalie Portman.

Όταν πέρυσι έδιναν ο ένας συνέντευξη στον άλλον, ο Paul χαρακτήρισε τη Natalie «λαμπρή» και παραδέχτηκε: «Αν ο εαυτός μου στη δραματική σχολή ήξερε ότι θα μιλούσα μαζί σου, θα τσιμπιόμουν πολλές, πολλές φορές!».

Διαβάστε ακόμα: Natalie Portman: Άκρως ανανεωμένη η 42χρονη ηθοποιός - Ερωτευμένη στο πλευρό του 28χρονου, Paul Mescal; (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ