Κούκλος ο Περσέας, ο γιός του Άδωνι Γεωργιάδη: Μαζί ψήφισαν στις Ευρωεκλογές - Δείτε φωτό με το πατέρα να ποζάρει περήφανος δίπλα του

Κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές απηύθυνε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πατέρας και γιος ψήφισαν μαζί. Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τον γιό του Αθανάσιο-Περσέα και πήγαν στην κάλπη των Ευρωεκλογών.

Ο 19χρονος πλέον Περσέας πρωτότοκος γιός με την Ευγενία Μανωλίδου, ενημερώνεται από τον πατέρα του για το πως πρέπει να ψηφίσει.

«Οι ευρωεκλογές αυτές θα κρίνουν την φυσιογνωμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα επόμενα 5 χρόνια», ανέφερε σε ανάρτησή του στο X ο κ. Γεωργιάδης και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας και σε όλους τους συνδυασμούς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Δείτε φωτό

Image

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ψήφισε με τον γιο του Περσέα - "Μην αφήνετε τους υπόλοιπους να αποφασίζουν για σας" [εικόνες]

Άδωνις Γεωργιάαδης

Image

Image

Image


Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Με τον γιο μου τον Αθανάσιο-Περσέα πήγαμε και ψήφισαμε σήμερα για τις Ευρωεκλογές. Συνιστώ σε όλες και όλους να πάτε να ψηφίσετε, μήν αφήνετε τους υπόλοιπους να αποφασίζουν για σας χωρίς εσάς. Οι Ευρωεκλογές αυτές θα κρίνουν την φυσιογνωμία της ΕΕ για τα επόμενα 5 χρόνια. Καλή Επιτυχία στον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας και σε όλους τους συνδυασμούς του ΕΛΚ σήμερα εύχομαι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ