Βασίλισσα Μάξιμα: Εκθαμβωτική με κατακόκκινο crepe dress έφτασε στην Αμερική - Το απίθανο headpiece που έχει ξαναφορέσει (φωτό-βίντεο)

Στο πλαίσιο επίσημης κρατικής επίσκεψης

Στην Αμερική βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι Ολλανδοί royals.

Η Βασίλισσα Μάξιμα έκανε υπερατλαντικό ταξίδι μαζί με τον σύζυγο της, Γουίλεμ-Αλεξάντερ στο πλαίσιο της επίσημης κρατικής επίσκεψης (διάρκειας τεσσάρων ημερών).

Έτσι, υπογραμμίζεται η στενή σχέση μεταξύ του Βασιλείου των Κάτω Χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών και οι οικονομικές σχέσεις με τις πολιτείες της Τζόρτζια και της Νέας Υόρκης. 

Τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα βρεθούν στην Ατλάντα και τη Σαβάνα, στην πολιτεία Τζόρτζια, το Όλμπανι και τη Νέα Υόρκη.

Με θερμό χαμόγελο τους υποδέχτηκαν ο κυβερνήτης της Τζόρτζια, Brian Kemp με τη σύζυγο του, Marty Kemp.

instagram @koninklijkhuis

Κατά την πρώτη ημέρα της άφιξης της εκεί, η 53χρονη royal αναμφισβήτητα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το ακαταμάχητο look της.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα κατακόκκινο crepe φόρεμα με την υπογραφή του αγαπημένου της οίκου μόδας, Natan Couture.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: Με σικ navy blue σύνολο στους εορτασμούς της D-Day - Μάτσι-μάτσι με τον σύζυγο της, Γουλιέλμο-Αλεξάντερ (φωτό)

Η εκπληκτική αυτή δημιουργία είχε midi μήκος, μεταξωτό ύφασμα και της προσέδιδε το κατάλληλο κύρος που απαιτούσε η περίσταση.

Απογείωσε το κομψό σύνολο της με ασορτί τσάντα από @sophiehabsburg_official αξίας, £380 και σουέντ 12ποντες γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας – Ο Βασιλιάς Γουίλεμ με την Βασίλισσα Μάξιμα & τις πολύ stylish Πριγκίπισσες τους (φωτό)

Φανταστική ήταν η προσθήκη ενός περίτεχνου (εννοείται κόκκινου) headpiece, το οποίο έχει ξανά επιλέξει σε εμφάνιση της το 2002.

Αναμένουμε περισσότερα iconic outfits από την Αμερική!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ