Coldplay: Ουρές έξω από Ηρώδειο για το νέο video clip τους - Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν (φωτό)

Δεν είναι τσιγκούνιδες πάντως...

Οι Coldplay κάλεσαν εχθές τους θαυμαστές τους να πρωταγωνιστήσουν στο video clip το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Το δημοφιλές συγκρότημα μετά από δύο sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, και το μοναδικό show που παραχώρησαν για τους περίπου 140.000 fans, παρέμεινε στην Αθήνα για τα γυρίσματα του νέου τους video clip.


Διαβάστε ακόμα: Coldplay: Το συγκρότημα καλεί τους fans στα γυρίσματα του νέου τους βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο – Μην το χάσετε! (φωτό)

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, τα γυρίσματα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού περιλάμβαναν μια μίνι συναυλία του συγκροτήματος, με νέα τους τραγούδια, ενώ, όπως ανέφερε και η σχετική πρόσκληση, στους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες ζητήθηκε να αφήσουν το κινητό τους σε ειδικό χώρο φύλαξης μέχρι το τέλος των γυρισμάτων.


Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι Coldplay δεν ήταν καθόλου φειδωλοί σε ό,τι αφορά το κόστος του εν λόγω video clip, αφού, σύμφωνα με τον Χρήστο Κούτρα και την εκπομπή των «Αταίριαστων» στον ΣΚΑΪ, το ποσό που ξόδεψαν για το γύρισμα ήταν 3.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Coldplay night: Οι Έλληνες celebrities ξετρελαμένοι – Σία Κοσιώνη, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστίνα Μπόμπα & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ