Πύργος, Ηλείας: Αύριο η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής – Το άγριο λιντσάρισμα στον δολοφόνο (φωτό & βίντεο)

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, στις 6:00 μ.μ.

Θλίψη και θρήνος έχει πέσει στην τοπική κοινωνία της Μυρτιάς στον Πύργο Ηλείας.

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα συνοδεύσουν την αδικοχαμένη 11χρονη Βασιλική στην τελευταία της κατοικία.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, στις 6:00 μ.μ., σύμφωνα με το patrisnews.com.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη! «Θα το πω στους γονείς μου» είπε η 11χρονη στον θείο της όταν προσπάθησε να τη βιάσει – Την σκότωσε για να μην τον μαρτυρήσει (βίντεο)

Νωρίτερα το μεσημέρι βγήκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία αναφέρουν πως το κορίτσι δέχτηκε δύο χτυπήματα από τον θείο της, με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Η επίθεση στον δολοφόνο 

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από τα δικαστήρια Πύργου, κατά τη μεταφορά του 37χρονου δολοφόνου της 11χρονης.

Σύμφωνα με την STAR, οι συγγενείς της 11χρονης, με την οργή τους για το αδιανόητο και ανατριχιαστικό έγκλημα να ξεχειλίζει, κύκλωσαν το περιπολικό που μετέφερε τον δολοφόνο.


Εξαιτίας των επεισοδίων ο 37χρονος δράστης επέστρεψε στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου αναμένεται να σπεύσουν ανακριτής και εισαγγελέας.

«Γιατί το έκανε αυτό στο παιδί; Είχε παιδιά και ο ίδιος. Αν υπάρχει νόμος, Δικαιοσύνη, να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον βάλουν μέσα και να μην ξαναδεί τον ήλιο», είπε συγγενής της ανήλικης.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε «Γεννήθηκε με καρκίνο, καλύτερα να το έπαιρνε τότε ο θεός» - Έξι παιδιά έχει ο καθ' ομολογίαν δράστης (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ