Rihanna: Πιο ανανεωμένη από ποτέ! Με natural hair look- Υπέροχες μελί μπούκλες! (φωτό)

 Λάνσαρε τα νέα προϊόντα Fenty Hair

Η Rihanna είναι από τις γυναίκες που τολμάει τις αλλαγές στα μαλλιά της και όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει εκπληκτικά looks.

Έχει δοκιμάσει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις, από κόκκινο μέχρι ξανθό αλλά και "τολμηρά" κουρέματα όπως αγορέ και ξυρισμένο!

Τώρα, ποντάρει στο πιο natural hairstyle και της πάει άψογα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες λάνσαρε τα νέα προϊόντα Fenty Hair.

Στην εκδήλωση εμφανίσθηκε με τα φυσικά της μαλλιά, τις κοντές και υπέροχες μπούκλες της σε μελί απόχρωση, αποδεικνύοντας πόσο ενδυναμωτικό είναι να φροντίζεις τα μαλλιά σου και να κερδίζεις αυτοπεποίθηση από αυτά.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φανς ξετρελάθηκαν και σίγουρα πολλοί από εκείνους θα σπεύσουν άμεσα στα κομμωτήρια ζητώντας από τους ειδικούς το ίδιο look.

instagram @fentyhair

«Μια νέα οικογένεια μεγαλώνει! Το Fenty Hair έρχεται και ήρθε η ώρα να αποκτήσεις επιτέλους την εμπειρία μαλλιών που περίμενες. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για μένα να αλλάζω τα μαλλιά μου. Είχα σχεδόν κάθε υφή, χρώμα, μήκος, από τρέσες μέχρι πλεξούδες και φυσικά μαλλιά» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης της η Rihanna.

Διαβάστε ακόμη: H Rihanna με ένα διαφορετικό ταγιέρ Dior - Puffer με ανάγλυφο ύφασμα ... από άλλη εποχή! (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Rihanna αλα "Barbie Girl" - Λανσάρει εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου & μας ξεσηκώνει (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ