Βασίλισσα Μάξιμα από την Αμερική! Με ολόλευκο Dior φόρεμα σαν νυφούλα - Πλάι στον καλό της, Βασιλιά Γουίλεμ-Αλεξάντερ (φωτό-βίντεο)

Δεύτερη ημέρα του επίσημου ταξιδιού τους

Συνεχίζεται η επίσημη επίσκεψη στην Αμερική για τους Ολλανδούς royals.

Από χθες, (11/6) η Βασίλισσα Μάξιμα και ο σύζυγος της, Γουίλεμ-Αλεξάντερ βρίσκονται στην πολιτεία της Τζόρτζια και πραγματοποιούν συναντήσεις με τους κυβερνήτες.

Έτσι, υπογραμμίζεται η στενή σχέση μεταξύ του Βασιλείου των Κάτω Χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών και οι οικονομικές σχέσεις με τις πολιτείες της Τζόρτζια και της Νέας Υόρκης. 

Τις επόμενες τέσσερις ημέρες θα βρεθούν στην Ατλάντα και τη Σαβάνα, στην πολιτεία Τζόρτζια, το Όλμπανι και τη Νέα Υόρκη.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της παραμονής τους εκεί, η 53χρονη royal μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το μοντέρνο look της.

instagram @queen.maxima

Εμφανίσθηκε με ένα ολόλευκο φόρεμα Dior από τη συλλογή του 2017.

Η φανταστική αυτή δημιουργία είχε midi μήκος, λαιμόκοψη V κι εφαρμοστή γραμμή, που αγκάλιαζε εξαιρετικά τη λεπτεπίλεπτη γραμμή της Βασίλισσας.

Απογείωσε το σύνολο της με Hermes clutch σε καφέ απόχρωση και ασορτί δερμάτινες γόβες από το αγαπημένο της brand, @gianvitorossi αξίας £630.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα λαμπερά χρυσά κοσμήματα στο λαιμό, τα αυτιά και στα χέρια της, προσδίδοντας το απαραίτητο κύρος και την κομψότητα που ταιριάζει στην περίσταση.

Μας θύμισε μία "εναλλακτική" νυφούλα!

Δείτε την εμφάνιση της Μάξιμα από την πρώτη ημέρα της επίσκεψης της: Βασίλισσα Μάξιμα: Εκθαμβωτική με κατακόκκινο crepe dress έφτασε στην Αμερική - Το απίθανο headpiece που έχει ξαναφορέσει (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ