Coldplay: Συγκλονιστικό βίντεο από το γύρισμα του videoclip τους στο Ηρώδειο – O Chris Martin γονατίζει & φιλά την σκηνή ως ένδειξη σεβασμού στον ιστορικό τόπο

Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά!

Οι Coldplay κάλεσαν τους fans τους στο Ηρώδειο για να συμμετέχουν στο video clip του νέου τους τραγουδιού και 2000 από αυτούς ανταποκρίθηκαν.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος, «Feels Like I’m Falling In Love» («Νιώθω σαν να ερωτεύομαι»), έμοιαζε να περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματα των μελών του διάσημου συγκροτήματος για την Ελλάδα. 

Και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις του κεντρικού τραγουδιστή Κρις Μάρτιν.

Ο τραγουδιστής χόρευε, αστειευόταν και μιλούσε με τον κόσμο, ενώ ρωτούσε, ανά διαστήματα, αν κάποιος χρειάζεται νερό, καθώς η ζέστη ήταν έντονα αισθητή. 

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το βρετανικό συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Διαβάστε ακόμα: Coldplay: Ουρές έξω από Ηρώδειο για το νέο video clip τους - Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν (φωτό)

Όταν τελείωσαν ο Κρις Μάρτιν γονάτισε στη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και φίλησε το δάπεδο του Ηρωδείου.

Διαβάστε ακόμα: Coldplay night: Οι Έλληνες celebrities ξετρελαμένοι – Σία Κοσιώνη, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστίνα Μπόμπα & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ