Πριγκίπισσα Kate: Πως σχολιάζουν οι ειδικοί αναλυτές την γλώσσα του σώματός της - «Ενδόμυχα, θέλει να κάνει τους ανθρώπους περήφανους, αλλά νιώθει & αμηχανία»

"Είναι το game face της", συμπληρώνουν.

To Σάββατο η ασθενής Πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από 6 μήνες. 

Συνεπώς ήταν το θέμα που απασχόλησε όλα τα μέσα ενημέρωσης για το Σαββατοκύριακο.

Η Πριγκίπισσα Κέιτ «φόρεσε» το μεγαλύτερο και λαμπερότερο της χαμόγελο και «έδωσε» το παρών στην εκδήλωση Trooping the Colour προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου.

Πως σχολιάζουν οι αναλυτές της γλώσσας του σώματος της Πριγκίπισσα Κέιτ;

"Βλέποντας την πρώτη φωτογραφία της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William όπου κατευθύνονται μαζί στην τελετή, η Kate χρησιμοποιεί ένα καλυμμένο χαμόγελο. Είναι το game face της" αναφέρει στο Business Insider ο Darren Stanton.

Διαβάστε ακόμα: Trooping the Color: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Κέιτ, Δούκισσα Σόφι & Λαίδη Λουίζα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ – Τα αριστοκρατικά looks για την λαμπερή εκδήλωση (φωτό)

Η 42χρονη πριγκίπισσα επέλεξε να επιστρέψει στη δημόσια σφαίρα, μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του καρκίνου, σε μια ιστορική μέρα για το Λονδίνο. "Το αξιοποιεί ως ένα τρόπο να ενδυναμωθεί μέσα από αυτό και να κάνει το καλύτερο που μπορεί" συνεχίζει ο ειδικός στη γλώσσα σώματος. "Η παρουσία της φαινόταν ήρεμη και συγκροτημένη προς τα έξω".

Επίσης, σημείωσε ότι το χαμόγελό της δεν είναι εντελώς επιτηδευμένο. "Ενδόμυχα, έχει την αίσθηση της επιθυμίας να κάνει τους ανθρώπους περήφανους αλλά επίσης νιώθει και αμήχανα -το οποίο είναι κατανοητό" εξηγεί ο Stanton.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Οι οδηγίες που έδωσε στα πριγκιπόπουλα της, για το “Trooping The Color” – Ποιος δεν τις ακολούθησε (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ