Η Μελίντα Γκέιτς αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου: "Θέλω να έχει ζωντάνια & να είναι έξυπνος - Να με προκαλεί & να τον προκαλώ"

Μιλάει για τη ζωή της μετά τον Μπιλ Γκέιτς

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Time, η Μελίντα Γκέιτς.

Η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο της από τον μεγιστάνα το 2021 αλλά και τη "νέα της ζωή".

«Μένω σε μία γειτονιά. Τώρα μπορώ να πάω σε μικρά καταστήματα. Μπορώ να περπατήσω μέχρι το φαρμακείο, να πάω σε ένα εστιατόριο», είπε και συμπλήρωσε: «Το λατρεύω απόλυτα».

Στη συνέντευξή της στο Time, η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς είπε ότι η πανδημία COVID-19 έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους. «Μας έδωσε την ιδιωτικότητα να κάνουμε ό,τι έπρεπε να γίνει ιδιωτικά», είπε στο περιοδικό. «Ξέρεις, χώρισα πρώτα πριν πάρω την πλήρη απόφαση για το διαζύγιο. Και για να μπορώ να το κάνω ιδιωτικά, ενώ ακόμα προσπαθουσα να φροντίσω τα παιδιά, και προσπαθουσα να πάρω ορισμένες αποφάσεις για το πώς θα ξεμπερδέψω τη ζωή μου -δόξα τω Θεώ».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή είπε: "Φυσικά είμαι έτοιμη να γνωρίσω κάποιον. 

Θα μου άρεσε να είναι ανοιχτός στη μάθηση και που έχει ζωντάνια, και που είναι έξυπνος, και κάποιος που να με προκαλεί και να τον προκαλώ".

Στη συνέντευξη τέλος μίλησε και για την παραίτησή της από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. "Σκέφτηκα πολύ για τα τρία μου παιδιά», είπε. «Αλλά σίγουρα σκέφτηκα την επίδραση στο ίδρυμα. Αυτοί είναι οι τρεις μεγαλύτερες δεξαμενές: εγώ, τα παιδιά και το ίδρυμα», τόνισε και εξήγησε ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι αυτά τα τρία κομμάτια της ζωής θα παρέμεναν άθικτα καθώς θα γινόταν το πέρασμα στην άλλη πλευρά."

Διαβάστε ακόμη: Η Melinda Gates αποσύρεται από το φιλανθρωπικό Ίδρυμα που είχε ιδρύσει με τον πρώην σύζυγό της, Bill - Η επίσημη ανακοίνωση της (Φωτό)

TIME's new cover: Melinda French Gates on her next chapter

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Bill και η Melinda πήραν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου, το 2021.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα η κόρη του Bill Gates: Τα ονειρικά Vera Wang νυφικά της Jennifer - από τούλι & χειροποίητη δαντέλα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο λαμπερός γάμος της Jennifer Gates: Η κόρη του μεγιστάνα παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο ιππέα - το ρομαντικό νυφικό Vera Wang (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ