Δείτε σοκαριστικές εικόνες & βίντεο από νέο τρομακτικό τροχαίο στην Ξάνθη: Νεκρή 56χρονη, επέστρεφε από αρραβώνες - Έπεσε πάνω τους όχημα που οδηγούσε 16χρονος

Εκτός από τη νεκρή γυναίκα έχουμε και 2 σοβαρά τραυματίες, ενώ σημειώθηκε και πυρκαγιά. Στα δύο οχήματα έπεσε και τρίτο

Μετά το πολύνεκρο τροχαίο με 4 άτομα όπου το ΙΧ τους καρφώθηκε σε λεωφορείο στην Ξάνθη είχαμε και νέο τροχαίο δυστύχημα με νεκρή μία 56χρονη.

Η 56χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο που επέστρεφε από τον αρραβώνα ενώ τραυματίστηκαν ο 26χρονος που το οδηγούσε το αυτοκίνητο και μια 62χρονη.

Τραυματίστηκαν επίσης, ο 16χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ καθώς και τα άλλα δύο άτομα, ηλικίας 14 και 17 ετών που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το τροχαίο με 4 νεκρούς στην Ξάνθη - Έτρεχαν με 150χλμ./ώρα και καρφώθηκαν στο λεωφορείο (βίντεο)

Μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ, μάλιστα, ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να προκληθεί και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

Η άτυχη γυναίκα μαζί με τους συγγενείς της επέστρεφαν από αρραβώνα, και είχαν κατεύθυνση τον Κένταυρο, στην ορεινή Ξάνθη.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο

xanthi-troxaio14

xanthi-troxaio12
xanthi-troxaio13

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Την 18-6-2024 και ώρα 23.10΄, στο 1,3 χλμ της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 56 ετών και ακολούθως με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των οδηγών και των τριών επιβατών των δύο πρώτων οχημάτων, ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης»

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό τροχαίο στην Ξάνθη με 4 νεκρούς - Κόπηκε στη μέση το αυτοκίνητο όταν συγκρούστηκε με το λεωφορείο - Φωτό & βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ