Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας: «Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα - Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή» - Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, στο ΑΤ Παλλήνης μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο κ. Λύτρας, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί (Πέμπτη 20.6.2024) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Έξω από το ΑΤ Παλλήνης δήλωσε:

«Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου, που έχει άριστες σχέσεις με τη σύζυγό μου, επειδή η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει για Κύπρο. Είχαν ενημερώσει ότι θα περάσει να πάρει κάποια πράγματα. 

Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησε ότι θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγό μου διατηρούσε άριστη σχέση και με τον δικηγόρο έχουν σχέση για πάνω από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα. Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Απλά έχω να πω ότι υπάρχουν 2-3 παιδιά. Από εκεί μετά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, η ευθύνη είναι δική μου», είπε σε δημοσιογράφους πριν παραδοθεί.

Διαβάστε ακόμα: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά»: Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – Την έβαλε σε γκρουπ στο viber και επικοινωνούσε μαζί της (βίντεο)


 

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)

Το ένταλμα σύλληψης

Η έκδοση εντάλματος σε βάρος του κατηγορούμενου σε βαθμό κακουργήματος δικηγόρου ήρθε μετά το αίτημα που υπέβαλε σήμερα η κ. Πολυζωγοπούλου δια του δικηγόρου της Θέμη Σοφού. Στο αίτημά της η δικηγόρος έκανε λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο σύζυγό της, επικαλούμενη μηνύματα που έλαβε από εκείνον αλλά και την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και δυο ακόμη προσώπων στο σπίτι της στο Γέρακα.

Διαβάστε ακόμα: 

Ακόμη  το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε γιατί ο κατηγορούμενος δικηγόρος όχι μόνο παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής καθώς η αστυνομία ενημέρωσε ότι τον αναζητά και δεν τον βρίσκει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας .

Πλέον, οι περιοριστικοί όροι δεν υφίστανται πλέον και έχουν αντικατασταθεί με προφυλάκιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ