Topwoman η Virginia: Στα 105 πήρε το πτυχίο από το σπουδαίο Stanford - "Περίμενα μία ζωή!" - 2 παιδιά, 4 εγγόνια & 9 δισέγγονα

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω

Μια γυναίκα 105 ετών έλαβε το μεταπτυχιακό της από το Stanford Graduate School of Education (GSE) έπειτα από ένα μεγάλο ταξίδι στο σχολείο, που διήρκησε περισσότερα από 80 χρόνια.

Η Virginia "Ginnie" Hislop είχε παρακολουθήσει τα απαιτούμενα μαθήματα στο Στάνφορντ τη δεκαετία του 1940.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την τελευταία της διατριβή, ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος που επηρέασε τα σχέδιά της να αποφοιτήσει.

Ο τότε φίλος της, Τζορτζ Χίσλοπ κλήθηκε να υπηρετήσει στον πόλεμο, με αποτέλεσμα η Τζίνι Χίσλοπ να εγκαταλείψει το σχολείο για να τον παντρευτεί.

Τελικά επικεντρώθηκε στην ανατροφή της οικογένειάς της.

Ενώ απολάμβανε τη ζωή με την οικογένειά της που αποτελείται από δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και εννέα δισέγγονα, η Τζίνι Χίσλοπ παρακολουθούσε μαθήματα σε σχολεία και κολλέγια στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον για δεκαετίες.

Στην πορεία, Τζίνι Χίσλοπ επέστρεψε για να αποφοιτήσει, περπατώντας στη σκηνή την Κυριακή, 16 Ιουνίου, για να δεχτεί το μεταπτυχιακό της στην εκπαίδευση.

Όταν της παρέδωσαν το δίπλωμά της από τον κοσμήτορα του GSE Daniel Schwartz, η Ginnie Hislop ακουγόταν να λέει, "Θεέ μου, περίμενα πολύ καιρό για αυτό."

Μιλώντας στο «Good Morning America» σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε την Τετάρτη, η Ginnie Hislop μοιράστηκε πόσο χαρούμενη ένιωθε για το πολυαναμενόμενο ορόσημο.

«Η ψεύτικη σεμνότητα δεν ήταν ποτέ ένα από τα προβλήματά μου», είπε. «Ένιωσα ότι το άξιζα και χάρηκα που το πήρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ