Βασίλισσα Καμίλα: Με υπέροχο λευκό Dior φόρεμα στην 3η μέρα του Royal Ascot - Το grande καπέλο & τα glam κοσμήματα (φωτό)

Συνεχίζονται σε λάμψη οι διάσημες ιπποδρομίες

Ακόμη μία εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Βασίλισσα Καμίλα στην 3η μέρα του Royal Ascot!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Royal Ascot είναι ένας βρετανικός ιππόδρομος που βρίσκεται στο Berkshire, στην Αγγλία, ο οποίος γίνεται για τους λάτρεις του ιππόδρομου. Φιλοξενεί 13 από τις 36 ετήσιες ιπποδρομίες Flat Group 1 της Βρετανίας και τρεις αγώνες Jumps Grade 1.

Το επισκέπτονται περίπου 600.000 άτομα ετησίως, αντιπροσωπεύοντας το 10% όλων των αγώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ιππόδρομος καλύπτει 179 στρέμματα (72 εκτάρια), μισθωμένο από το Crown Estate και έχει στενούς δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, που ιδρύθηκε το 1711 από τη βασίλισσα Άννα και βρίσκεται περίπου 6 μίλια (9,7 χλμ.) από το Κάστρο του Ουίνδσορ. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' επισκεπτόταν αρκετά συχνά τον ιππόδρομο του Άσκοτ.

Έχει διάρκεια 5 ημέρες και φέτος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου.

instagram @royalfashionpolice

Στην 3η ημέρα, λοιπόν, η 76χρονη εμφανίσθηκε κομψή με ένα λευκό μεταξωτό Dior crepe dress.

Σε midi μήκος με μακρύ μανίκι και άνετη γραμμή αναδείκνυε την σιλουέτα της royal και ταίριαζε τόσο στο χώρο όσο και στην περίσταση.

Κράτησε μία δερμάτινη τσάντα από τη συνεργασία των @annavalentine15 x @charleslaurielondon και φόρεσε τις αγαπημένες της μπεζ γόβες με κόστος  £325.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα τράβηξε το πλατύγυρο καπέλο της -απαραίτητο αξεσουάρ του Royal Ascot- το οποίο έφερε την υπογραφή του αγαπημένου σχεδιαστή των royals, Philip Treacy.

Η σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου απογείωσε το κομψό της look με μία σμαραγδένια καρφίτσα και το εντυπωσιακό χρυσό βραχιόλι @vancleefarpels συνολικής αξίας, $5,123.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ