Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Ήταν κατάφωρη & μεθοδευμένη αδικία απέναντί του, έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω» (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε για  τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την παραίτηση από τη θέση της Υφυπουργού Πολιτισμού.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον εκλεκτό της καρδιά της, τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την παραίτηση από τη θέση της Υφυπουργού Πολιτισμού το 2010.

«Το να έχεις κοπιάσει στη ζωή σου, να έχεις κάνει πράγματα με προσπάθεια και προσήλωση, λες και ήταν πολλά για να είναι αποδεκτά για να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Μπήκα το 2004 στην πολιτική, τότε ήταν σπάνιο να δεις γυναίκα από το χώρο της Τέχνης, άρα και μεγάλη δυσπιστία. Κέρδισα το στοίχημα με πολλή δουλειά, όραμα και θυσίες. Πολλές φορές έπεσα κάτω, σηκώθηκα, χτυπήματα εσωκομματικά, εξωτερικά», είπε αρχικά στην εκπομπή του MEGA «Ακόμη δεν είδες τίποτα», ενώ για το θέμα του Τόλη Βοσκόπουλο πρόσθεσε:

«Ήταν μια κατάφορη αδικία, μεθοδευμένη να συμβεί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά μου και στην κυβέρνηση και να σιωπήσω. Ο κόσμος δεν πείστηκε από όλα αυτά τα αισχρά και τα φοβερά που λεγόντουσαν. Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν είναι δημοσιοποιήσιμη».

«Είμαι πάντα ανήσυχη, δημιουργική, με ότι καταπιάνομαι το κάνω με πάθος. Από πάντα, από παιδί. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, θέλοντας να είμαι με τον δικό μου τρόπο στην πολιτική, δεν το διαπραγματεύτηκα. Το έκανα με πάθος.

Ήμουν τόσο εμπνευσμένη, πίστευα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ήμουν ονειροπόλα, αρκετά ρομαντική, αλλά με επίγνωση της ευθύνης. Υπήρχαν δυσκολίες επειδή ήμουν γυναίκα. Το να έχεις κοπιάσει στη ζωή σου, να έχεις κάνει πράγματα με προσπάθεια και προσήλωση, λες και ήταν πολλά για να είναι αποδεκτά για να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς» και αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις που έρχονται.

«Είμαι ηθοποιός, αγαπώ το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ήρθε η πρόταση και ήμουν ευέλικτη. Την Αθηνά την έχω αγαπήσει, ταξιδέψαμε όλοι μαζί υπέροχα, με σπουδαίους ηθοποιούς», είπε και αποκάλυψε πως η Αθηνά, η ηρωίδα της, θα παντρευτεί στο τέλος του γ’ κύκλου, ωστόσο το φινάλε της σεζόν θα τελειώσει ανατρεπτικά.

Για την συμπρωταγωνίστριά της, Μάρω Κοντού, αποκάλυψε: «Είναι ένα πρότυπο, εμπνευστικός άνθρωπος – καλλιτέχνης, νιώθω ευλογία που έχουμε αυτή τη σχέση εντός και εκτός πλατό. Έχει πάθος για τη ζωή, κομψότητα, φινέτσα».


Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου & Μαρία Βοσκοπούλου στο Ηρώδειο: Στα off white η μαμά, στα μαύρα η κόρη - Εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους (φωτό)

«Η ψυχή μου όσο διψάει για νέα πράγματα δεν την ενδιαφέρει ο χρόνος. Αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να λέμε αριθμούς. Είναι σημαντικό να μεγαλώνεις, σημαίνει ότι ζεις. Η εφηβικότητά μου ελπίζω να κρατήσει για χρόνια ακόμα».

Η επιστροφή στο θέατρο

Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε πως είχε πολλά χρόνια να πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, ενώ φέτος θεατρικά μπορούμε να την απολαύσουμε στην παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια» πλάι στον Στέφανο Κυριακίδη.

«Η κόρη μου δεν με έχει δει στο θέατρο», είπε.

Ακόμη, θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Σίσσυ σε παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας.

«Είναι η Νταϊάνα της εποχής εκείνης. Μία γυναίκα που πάλεψε να είναι ο εαυτός της και για την εσωτερική της ελευθερία απέναντι σε ένα σύστημα τόσο σκληρό», είπε η Άντζελα Γκερέκου για την πριγκίπισσα Σίσσυ.

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω ούτε ένα τραγούδι του - Βίωσα πολύ δύσκολα την απώλεια» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ