«Τσακώθηκαν & άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης» - «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του» - Τι λέει για τον ξυλοδαρμό της νύφης του, ο πατέρας του Απ. Λύτρα (βίντεο)

«Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης», τόνισε.

Ο πατέρας του Αποστόλου Λύτρα  μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα, δεν είδες τίποτα» για τον γιό του και την κακοποιητική του πράξη απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης» δηλώνει ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα, Μανώλης σχετικά με την προφυλάκιση του γιου του, ο οποίος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε; Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λύτρας.

Παρά τις δηλώσεις του πατέρα του, ο Απόστολος Λύτρας έχει παραδεχθεί την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτή. Μάλιστα με επιστολή του στα ΜΜΕ, διαψεύδει μια σειρά από δημοσιεύματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως η σύζυγός του δεν είχε την παραμικρή ευθύνη ή γνώση για τα χρέη που δημιούργησε εκείνος.


Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διέκοψε την συνεργασία της με τον Απ. Λύτρα – «Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα την ιατροδικαστική έκθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Απόστολος Λύτρας: «Υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία» - «Η σύζυγος μου δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει τα πράγματα μου» – Η ανακοίνωση μέσα από την φυλακή

Διαβάστε ακόμα: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Υποκριτική η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τον Απόστολο Λύτρα - Τα περιοριστικά μέτρα είναι συνθήκη ανασφάλειες για το θύμα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Θέμης Σοφός: «Δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Απόστολο Λύτρα» - Σοκάρει ο δικηγόρος της Πολυζωγοπούλου (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ