Βραβεία Ίρις 2024: Η επική γκάφα του Τάσου Νούσια όσο παρουσίαζε την νικήτρια του Β’ Γυναικείου Ρόλου – Η Δήμητρα Ματσούκα ξεσπά σε γέλια (βίντεο)

«Το έκαψα;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Τάσος Νούσιας και Δήμητρα Ματσούκα ανέβηκαν στην σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση χθες το βράδυ στην λαμπερή τελετή των Βραβείων Ίρις με σκοπό να απονείμουν το βραβείο του Β’ γυναικείου ρόλου.

Ωστόσο, ο Τάσος Νούσιας βιάστηκε λιγάκι και έγινε μία επική γκάφα on air.

«Λοιπόν, Φλομαρία; Φλομαρία Παπαδάκη; Για το Β’ Γυναικείου ρόλου. Που είναι η Φλομαρία, δεν ήρθε;», είπε, χωρίς ακόμα να έχει προβληθεί το βίντεο με τις υποψηφιότητες.

Πριν δηλαδή ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες, ο ηθοποιός ανέφερε την νικήτρια.


Εκείνη την ώρα μεσολάβησε ο οικοδεσπότης της βραδιάς και ηθοποιός, Γιάννης Νιάρρος, προσπαθώντας να πει ξανά αυτά που έπρεπε ο Τάσος Νούσιας και να παίξει πρώτα το βίντεο με τις γυναίκες που ήταν υποψήφιες στην κατηγορία.

«Το έκαψα;», αναρωτήθηκε ο Τάσος Νούσιας με τον Γιάννη Νιάρρος να απαντά καταφατικά, την ώρα που η Δήμητρα Ματσούκα είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Διαβάστε ακόμα: Τα λαμπερά Βραβεία Ίρις 2024: O Willem Dafoe κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου - Πλάι του η υπέροχη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Εκεί ήταν οι Εύα Νάθενα, Βίκυ Καγιά & Δήμητρα Ματσούκα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ