Topwoman η Melinda Gates: Θα προσφέρει 1δισ. σε οργανώσεις που βοηθούν τις γυναίκες να πάνε μπροστά & να μην φοβούνται

Μία πολύ σημαντική κίνηση με μεγάλο αντίκτυπο

Η δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος Melinda French Gates ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 1 δισεκατομμύριο δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια για την υποστήριξη των γυναικών, ώστε να μην φοβούνται και της ισότητας των φύλων παγκοσμίως.

Περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν σε οργανισμούς που αγωνίζονται για τα δικαιώματα του φύλου και της αναπαραγωγής στις ΗΠΑ.

Η French Gates θα διαθέσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε μια διαφορετική ομάδα παγκόσμιων ηγετών για να τα διανείμει σε οργανισμούς της επιλογής τους και θα διαθέσει άλλα 250 εκατομμύρια δολάρια για παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την υγεία των γυναικών.

Οι αποδέκτες περιλαμβάνουν το Κέντρο για τα Αναπαραγωγικά Δικαιώματα, το MomsRising, το Εθνικό Γυναικείο Νομικό Κέντρο και το The 19th.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες η πρώην σύζυγος του Bill Gates, αποσύρθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει με τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Η Melinda Gates αποσύρεται από το φιλανθρωπικό Ίδρυμα που είχε ιδρύσει με τον πρώην σύζυγό της, Bill - Η επίσημη ανακοίνωση της (Φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Μελίντα Γκέιτς αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου: "Θέλω να έχει ζωντάνια & να είναι έξυπνος - Να με προκαλεί & να τον π

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ