1 δισ. δολάρια! Ποια ταινία έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για το 2024 παγκοσμίως; Δεν φαντάζεστε! (Φωτό-βίντεο)

Για μικρούς αλλά και μεγάλους!

Στα trends του καλοκαιριού και ολόκληρης της χρονιάς, αναδεικνύεται το animation «Τα μυαλά που κουβαλάς 2».

Στη δεύτερη εβδομάδα της στις ΗΠΑ, η ταινία έκανε εισπράξεις 100 εκατ. δολάρια με μικρή πτώση σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα κατά 35%. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ταινία, το 2015, είχε κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες με εισπράξεις 90 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

inside out 2

Μέχρι τώρα, το «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» έχει κάνει εισπράξεις 724 εκατ. δολάρια παγκοσμίως ξεπερνώντας τα 711 εκατ. δολάρια που έχει σημειώσει το «Dune: Μέρος δεύτερο» και ήταν η πιο εμποριική ταινία της χρονιάς έως τώρα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Στις υπόλοιπες ταινίες του τριημέρου στις ΗΠΑ, οι «Μηχανόβιοι» με τον Τομ Χάρντι και τον Όστιν Μπάτλερ έκαναν εισπράξεις 10 εκατ. δολαρίων, ενώ ο «Εξορκισμός» με τον Ράσελ Κρόου «ξέμεινε» στα 2,4 εκατ. δολάρια.

Τέλος, πρεμιέρα στις ΗΠΑ έκαναν και οι «Ιστορίες καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου που συγκέντρωσαν εισπράξεις 350.000 δολαρίων σε μόλις πέντε αίθουσες. Η επίδοση είναι η καλύτερη για περιορισμένο άνοιγμα ταινίας το 2024. Οι «Ιστορίες καλοσύνης» θα προβάλλονται σε 500 αίθουσες το ερχόμενο τριήμερο στις ΗΠΑ πριν ανοίξουν κανονικά σε όλη τη χώρα στις 3 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ