Υπέροχη vintage pic: Ο Γιάννης Μπέζος με τον Θανάση Τσαλταμπάση πριν 30 χρόνια - "Ποιος να μου το έλεγε ότι θα συνεργαζόμασταν!"

Η τρυφερή ανάρτηση του "Φώτη"

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

Και φυσικά για όλους εμάς στο eirinika.gr δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα η μέρα μας με ένα υπέροχο vintage κλικ!

Κάνουμε, λοιπόν, ένα throwback και συναντούμε τον Γιάννη Μπέζο και τον ανήλικο τότε Θανάση Τσαλταμπάση σε ένα έγχρωμο ενσταντανέ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που λατρέψαμε στο ρόλο του "Φώτη" από την πετυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο instagram του.

Στην πρώτη βλέπουμε τον ίδιο παιδάκι πλάι στον Γιάννη Μπέζο, ενώ στη δεύτερη ερχόμαστε στο παρόν, 30 χρόνια!

"30 χρόνια μετά...
Ποιός να μου το 'λεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα συνεργαζόμουν με τους ανθρώπους που θαύμαζα και με έκαναν να ονειρεύομαι;..
Ένας από αυτούς ο μοναδικός Γιάννης Μπέζος
Ευτυχισμένος...μαζί του!❤️", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει πως παντρεύτηκε με την Αγοραστή Αρβανίτη μετά από 14 χρόνια σχέσης - «Το λέω τώρα για πρώτη φορά, έγινε πρόσφατα» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Τσαλταμπάσης - Αγοραστή Αρβανίτη: Θα γίνουν γονείς! Δείτε την ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα (φωτό)

Δείτε μερικά best of του "Φώτη"

Να υπενθυμίσουμε ότι πέραν από την αξέχαστη συνεργασία που είχαν στη σειρά του Mega, φέτος τους απολαμβάνουμε και στη θεατρική παράσταση «Δον Κιχώτης», την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος.

Μέσα σε λίγες ώρες η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να θυμάται επικές ατάκες από το "Ευτυχισμένοι Μαζί"!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ