Tea time για τη Βασίλισσα Καμίλα! Υποδέχτηκε στο Μπάκιγχαμ ένα πολύ άρρωστο αγοράκι & μία 11χρονη για να τους δώσει χαρά (φωτό-βίντεο)

Ένα VIP τουρ στους κήπους του παλατιού

Η Βασίλισσα Καμίλα παρέθεσε ένα ειδικό VIP tea party για δύο παιδιά που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο επίσημο garden party του Μπάκιγχαμ.

Το ένα παιδί έχασε το πάρτι στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, αφού η οικογένειά του κόλλησε σε μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο.

Το άλλο, έχει έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο και υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις ...

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος-Βασίλισσα Καμίλα: Έδωσαν το πρώτο garden party του 2024 - Χωρίς Γουίλιαμ, χωρίς Κέιτ, χωρίς Χάρι - Ποιοι ήταν μαζί τους (φωτό-βίντεο)

Τώρα ο Tony Hudgell και η Lyla O'Donovan "τιμήθηκαν" με ένα ξεχωριστό απογευματινό πάρτι για αυτούς και μια βόλτα με την βασιλική άμαξα, ενώ έπαιζαν τραγούδια της Taylor Swift.

Ο Tony, 9, και η Lyla, 11, έγιναν δεκτοί στο Summer House στον κήπο του Buckingham Palace από τη βασίλισσα, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια τους ενώ απόλαυσαν σάντουιτς, κέικ και παγωμένα μπισκότα διακοσμημένα για να μοιάζουν με τη Φρουρά του Βασιλιά.

Η 76χρονη τους είπε ότι «είναι πολύ ωραίο που σας έφερα εδώ σήμερα», προσθέτοντας, «Σκεφτήκαμε ότι θα σας κάναμε ένα ιδιαίτερο πάρτι στον κήπο» προτού κατασταλάξουν για τσάι.

Η Βασίλισσα απένειμε επίσης στον Τόνι, από το Γουέστ Μάλινγκ του Κεντ, το μετάλλιό του.

Είναι ο νεότερος αποδέκτης του BEM, που του απονεμήθηκε για τις υπηρεσίες πρόληψης της παιδικής κακοποίησης.

Ο μαθητής βασανίστηκε τόσο σκληρά από τους γονείς του, που του έκοψαν και τα δύο πόδια όταν ήταν μωρό. Μετά την υιοθεσία, συγκέντρωσε έκτοτε 1,8 εκατομμύρια λίρες για το Evelina London Children’s Hospital στο Λονδίνο, συνάπτοντας φιλία με την προστάτιδα του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και λαμβάνοντας μια προσωπική χριστουγεννιάτικη κάρτα από τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Τον Ιούνιο του 2020, σε ηλικία πέντε ετών, περπάτησε 10 χιλιόμετρα με τα προσθετικά του πόδια, εμπνευσμένος από τον περίπατο συγκέντρωσης χρημάτων του καπετάνιου Τομ Μουρ και έχει νόμο που φέρει το όνομά του, Tony's Law, που επιτρέπει αυστηρότερες ποινές φυλάκισης σε όσους καταδικάζονται για σκληρότητα και παραμέληση παιδιών.

Η Paula Hudgell, θετή μητέρα του Tony, είπε: «Ήμασταν όλοι μας μεγάλη τιμή που προσκληθήκαμε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για απογευματινό τσάι με τη Βασίλισσα – μια εμπειρία που δεν θα ονειρευόμασταν ποτέ.

«Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί και μας έκαναν να νιώθουμε άνετα και χαλαροί.

«Ο Τόνυ ​​μίλησε στη Βασίλισσα σαν να ήταν παλιοί φίλοι και ήταν υπέροχη μαζί του.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έκαναν αυτή τη μέρα μια από τις πιο αξέχαστες μέρες που θα ζήσουμε ποτέ».

Η Lyla, από το Κάτερικ του Βόρειου Γιορκσάιρ, η οποία διαγνώστηκε με πιλοκυτταρικό αστροκύτωμα, έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο, σε ηλικία τριών ετών, και έχει υποβληθεί σε 20 επεμβάσεις στη νεαρή της ζωή μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει επίσης κεφάλαια για βαριά άρρωστα παιδιά.

Η Lyla είπε: «Όλοι μας έκαναν να νιώσουμε τόσο άνετα και με έκαναν να νιώσω εξαιρετικά ξεχωριστή, οπότε σας ευχαριστώ για αυτό.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν χθες, είμαστε τόσο ευγνώμονες και νιώθουμε τόσο τυχεροί που μας προσκάλεσαν».

Ο κ. O'Donovan είπε: «Η περασμένη εβδομάδα ήταν μια καταπληκτική στιγμή για εμάς ως οικογένεια. Η υγεία της Lyla δεν ήταν καλή τις τελευταίες εβδομάδες, και είχε τόσες περισσότερες επιληπτικές κρίσεις και έως και οκτώ την εβδομάδα στο σχολείο, επομένως πάντα αγαπάμε ό,τι κάνουμε

instagram @telegraph

 «Για εμάς να έρθουμε και να ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία ήταν απίστευτο και η Lyla λάτρεψε κάθε δευτερόλεπτο του ταξιδιού μας.

«Η Lyla είχε στεναχωρηθεί που έχασε το αρχικό πάρτι στον κήπο, αλλά είπε ότι είναι χαρούμενη που το έχασε τώρα καθώς έπρεπε να γνωρίσει τη βασίλισσα και δεν υπάρχει κανένας άλλος πιο σημαντικός από αυτήν, εκτός από τον Βασιλιά φυσικά».

Τον Μάιο, η οικογένεια του Tony έγινε πρωτοσέλιδο όταν μοιράστηκε την απογοήτευσή του που έχασε το επίσημο πάρτι στον κήπο αφού είχε κολλήσει σε μποτιλιάρισμα στον αυτοκινητόδρομο στον λογαριασμό του X, επίσημα στο Twitter.

Ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας απάντησε λέγοντας: «Συγγνώμη που το ακούω, Τόνι! Ανυπομονούσαμε να δούμε κι εσένα. Θέλεις να προσπαθήσεις ξανά άλλη μια μέρα; Άφησε το πάνω μας”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ