Η Ancient Greek Sandals κάνει διάσημα στον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι τα πολύχρωμα πλαστικά "παπούτσια της θείας" (φωτό)

Δίνει άλλη διάσταση σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο

Σύμφωνα με έναν αρχαίο ελληνικό μύθο, οι θεοί και οι θεές έφτιαχναν τα σανδάλια τους στο όμορφο νησί της Κρήτης από έναν προικισμένο σανδαλιοποιό που εμπλούτιζε κάθε ζευγάρι με μαγικές δυνάμεις.

Διάσημος για το ότι έφτιαξε τα ιπτάμενα σανδάλια για τον Hermes, ο σανδαλιοποιός άφησε επίσης με την προσωπική του υπογραφή… μια αγκράφα με «χρυσό φτερό».

Τα  Ancient Greek Sandals είναι χειροποίητα από έμπειρους τεχνίτες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές που υπάρχουν εδώ και αιώνες.

Μια ακατέργαστη, αλλά και θηλυκή αισθητική διακρίνει αυτή τη νέα μάρκα σανδαλιών.

ELLI BALLERINA

Φέτος, τα Ancient Greek Sandals κάνουν διάσημα στον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι τα πολύχρωμα πλαστικά "παπούτσια της θείας".

Υποδήματα, για συγκεκριμένες περιπτώσεις παίρνουν άλλον χαρακτήρα και διάσταση και κάνουν θραύση!

Η συλλογή Homeria Jelly συνδυάζει το δημοφιλές trend "σανδάλι του ψαρά" με το jelly trend.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα, η Christina Martini είναι πτυχιούχος BA (Hons) στο σχεδιασμό υποδημάτων και την ανάπτυξη προϊόντων από το διάσημο Cordwainers College (2000).

Η Χριστίνα εργάστηκε στο παρελθόν ως σχεδιάστρια παπουτσιών για την Balenciaga (2008-2010), τη Louis Vuitton και την Iris srl.

About Ancient Greek Sandals

Ο επιχειρηματικός της συνεργάτης και συνιδρυτής Νικόλας Μίνογλου, γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Απόφοιτος MBA από το Babson College (ΗΠΑ), το 2006 επέστρεψε στην Αθήνα και ανέλαβε την καθιερωμένη επιχείρηση υποδημάτων της οικογένειας, πριν ενώσει τις δυνάμεις του

Η ραφή χρησιμοποιείται με λεπτότητα όταν είναι απαραίτητο. Μια ποικιλία τεχνικών χρησιμοποιούνται σε όλη τη συλλογή για τη διακόσμηση του επάνω μέρους, όπως καυτές στάμπες, κορδόνια, κοψίματα, πλέξιμο, χάντρες και ανάγλυφα.

Η σαμπανιζέ αγκράφα είναι σήμα κατατεθέν της μάρκας και παραπέμπει στο μύθο του προικισμένου σανδαλιοποιού που έφτιαχνε τα σανδάλια για τους Αρχαίους Έλληνες Θεούς καθώς και τον Ερμή τον αγγελιοφόρο θεό που φορούσε φτερωτά σανδάλια.

Διαβάστε ακόμη: Ancient Greek Sandals:Γιορτάζουν 10 χρόνια τα made in Greece μικρά αριστουργήματα για τις σύγχρονες θεές (φωτό)

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: ancient-greek-sandals.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ