Vintage pic: Η Σοφία Λόρεν στην Αθήνα - Ποζάρει δίπλα στη Βάνα Μπάρμπα & τη Λόλα Νταϊφά - Η Ιταλική της φινέτσα κλέβει την παράσταση!

 Δεκαετίες μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι» 

Καλημέρα με ακόμη ένα σπάνιο vintage στιγμιότυπο.

Η Έλενα Μακρή μοιράστηκε μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram ένα έγχρωμο κλικ με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Λόρεν!

Χωρίς κανείς να διαβάσει τη λεζάντα απλά μαγεύεται από την κομψότητα και την "αρχοντιά" που σου βγάζει η Ιταλίδα ηθοποιός, τραβώντας πάντοτε όλα τα φώτα επάνω της.

Αναλυτικά στην λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Έργα και ημέρες της Σοφία Λόρεν στην Αθήνα: Δεκαετίες μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι» η Σοφία Λόρεν επέστρεψε στην Ελλάδα το 1994 για να παραβρεθεί ως γκεστ σταρ στην επίδειξη μόδας του οίκου Capo d’ Opera.

Η επίδειξη που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα είχε παρουσιαστεί στο ξενοδοχείο Intercontinental, με την αφρόκρεμα του ελληνικού μόντελινγκ στην πασαρέλα, και την «θεά» Σοφία να κλέβει φυσικά την παράσταση παρακολουθώντας από το κοινό καθισμένη ανάμεσα στη Βάνα Μπάρμπα και την Λόλα Νταϊφά."

Διαβάστε περισσότερα για τη Σοφία Λόρεν: 

Η Έλενα Μακρή & το συγκλονιστικό γράψιμο της για την Σοφία Λόρεν & τον Ανδρέα Βουτσινά - Ήταν ζευγάρι & ήρθαν στην Αθήνα να δουν τα πεθερικά

Vintage στιγμιότυπο: Όταν η Σοφία Λόρεν έμενε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» - Ποια ταινία γύριζε τότε η Ιταλίδα σταρ;

Sophia Loren: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στην μύτη – Με αγαπώ όπως είμαι & δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σοφό μήνυμα της καλλονής ηθοποιού (φωτό & βίντεο)

Σπάνια επανεμφάνιση της Sophia Loren - Σε επίσημο gala με sparkly κοστούμι & περίτεχνα κοσμήματα - Τι κι αν είναι 89 ετών! (φωτό-βίντεο)

Σοφία Λόρεν: Η «άγνωστη» αδελφή της καλλονής σταρ, η μαμά της & η αγάπη αλα ιταλικά των τριών γυναικών μεταξύ τους - Σπάνιες φωτό για πρωτη φορά στην Ελλάδα

Vintage moment: Η Sophia Loren βραβεύεται με τιμητικό Όσκαρ - Η απίθανη Valentino τουαλέτα που άφησε εποχή (φωτό-βίντεο)

Η διαχρονική τελειότητα της Σοφία Λόρεν: Εφαρμοστό φουστάνι, μέση δαχτυλίδι & δερμάτινη ζώνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ