Ψυχικό-ντοκουμέντο: Με 20 σφαίρες εν ψυχρώ εκτέλεση άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο - Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να σκότωσαν λάθος άτομο (βίντεο)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα δεν ήταν δικό του, αλλά ανήκει στον συνέταιρό του με τον οποίο είχε τεχνική εταιρία στο Ψυχικό

Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο στο Ψυχικό και σε ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται συνολικά 20 πυροβολισμοί.

Ο δράστης πλησίασε με μοτοσυκλέτα το όχημα, έριξε αρχικά 16 σφαίρες και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακόμα 4.

Το συμβάν συνέβη στη γωνία των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό, στις 08:30 περίπου, όταν άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο προσέγγισε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο και πυροβόλησε εναντίον του οδηγού 16 φορές, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγονται ακόμα 4 ως χαριστική βολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός φέρεται να είναι μέτοχος σε τεχνική εταιρεία, ενώ το αυτοκίνητο μάρκας BMW που οδηγούσε το θύμα ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας. 

H ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο στόχος να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνέταιρος του θύματος άκουσε τους πυροβολισμούς και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία, όπως μετέδωσε ο Θεοδόσης Πάνου στον ΣΚΑΪ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές, ωστόσο το χτύπημα έχει χαρακτηριστικά μαφιόζικης επίθεσης.

Ακούστε στο βίντεο-ντοκουμέντο με τους 20 πυροβολισμούς


Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να εξεταστούν τα βίντεο από καταστήματα της περιοχής.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ