Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Ασταθής & νευρική μέρα - Προσοχή στις επαφές σας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Τρίτη είναι μια μέρα με απρόοπτα καθώς η Σελήνη συναντά τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου σε όψη συνόδου και παράλληλα ο Ήλιος ενεργοποιεί τις ανοιξιάτικες εκλείψεις με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τους Δεσμούς της Σελήνης από τον Καρκίνο. Ασταθής και αρκετά νευρική η ενέργεια της μέρας και για άλλους λόγους, καθώς ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο μαζί του ολοκληρώνοντας την πορεία του στον Καρκίνο. Σήμερα έχουμε την πρώτη πλανητική αλλαγή του μήνα, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και δίνει δύναμη στη φωνή και την έκφρασή μας. Θα παραμείνει στον Λέοντα μέχρι τις 26/07 ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της φωτιάς: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, κι από κοντά τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς. Η Σελήνη θα περάσει τις απογευματινές ώρες στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας αμέσως εξάγωνο με τον Ερμή που ευνοεί τις επαφές και τις δοσοληψίες μας. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με τη Σελήνη να περνά στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μη γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και δίνει δύναμη στη φωνή σας. Θα σας διευκολύνει στις επαφές και στις μετακινήσεις σας. Θα βοηθήσει στην προώθηση της δουλειάς σας, αλλά να έχετε και μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Τα θέματα των παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο αν είστε γονείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Λέοντα το απόγευμα μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο το πρωί, μια δυναμική όψη που δημιουργεί ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε και βέβαια για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και απρόοπτα σενάρια στη διάρκεια της μέρας. Στην πορεία θα προχωρήσει στους Διδύμους τις απογευματινές ώρες, μια πιο ουδέτερη θέση για το ζώδιο σας και με έμφαση στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και στα νέα σας ξεκινήματα. Το απόγευμα σχηματίζεται και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που δημιουργεί ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιαστείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα. Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς. Αναλυτικά για την επιρροή του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική καθώς η Σελήνη πριν περάσει στο ζώδιο σας το απόγευμα σχηματίζει τις πρωινές ώρες από τον Ταύρο σύνοδο με τον Ουρανό. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα σας τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε δυναμικά. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα ειδικά στον τομέα της δουλειάς; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά κι επίσης μην πάρετε μια βιαστική απόφαση για το μέλλον της εργασίας σας. Από σήμερα όμως θα έχετε βοήθειες κυρίως στην επικοινωνία, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Λέοντα και ευνοεί τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τις συνομιλίες αλλά και τα ταξίδια. Αναλυτικά για την επιρροή του ανάδρομου Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ