Suki Waterhouse: Η νέα μανούλα μιλάει πρώτη φορά για τη μητρότητα & τον Robert Pattinson - "Είναι σοκαριστική - Ο σύντροφος μου είναι ήρεμος"

Έγινε μαμά τον περασμένο Μάρτιο

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Vogue παραχώρησε η Suki Waterhouse.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε πριν μερικούς μήνες μανούλα για πρώτα φορά.

Αγκάλιασε τον καρπό του έρωτα της με τον Robert Pattinson, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαβάστε ακόμη: Robert Pattinson-Suki Waterhouse: Επίσημα γονείς! Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι - Οι φωτό από την έξοδο τους

Τώρα, ποζάρει μαζί με το μικρό πλασματάκι της στο εξώφυλλο με φόντο έναν πράσινο κήπο.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η πρωταγωνίστρια του Love, περιγράφει τη μητρότητα μόνο με μία λέξη: σοκαριστική.

«Σοκαριστική από κάθε άποψη», δήλωσε η Waterhouse στο κορυφαίο περιοδικό μόδας, γελώντας. Ωστόσο, μοιράστηκε πώς ο σύντροφος της Robert Pattinson ήταν πολύ υποστηρικτικός καθ' όλη τη διάρκεια της μετάβασής τους στη νέα καθημερινότητα ως γονείς. «Ήταν εκεί μαζί μου και όπως όλοι οι μπαμπάδες, ήταν πολύ νευρικός. Αλλά για κάποιον που είναι τόσο αγχωμένος, ήταν πολύ ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο Pattinson είναι «ο μπαμπάς που θα μπορούσα να ελπίζω» για την κόρη τους.


instagram @britishvogue

 «Όχι, πραγματικά το σχεδιάσαμε», είπε όταν ρωτήθηκε αν η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη. «Μια μέρα κοιταχτήκαμε και είπαμε: "Λοιπόν, τόσο έτοιμοι θα είμαστε". Έλεγα: "Πόσο μεγαλύτερο μπορεί να γίνει το χάος;».


instagram @britishvogue

Αν και η Waterhouse σημείωσε ότι ιδανικά θα ήθελε να μην μάθει το φύλο του μωρού, είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει για να «προετοιμαστεί ψυχολογικά» για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Ωστόσο, όταν έμαθε ότι περιμένει κορίτσι, τηλεφώνησε αμέσως στη δική της μητέρα, την Ελίζαμπεθ, κλαίγοντας.

«Ήμουν σαν, "Ω, Θεέ μου, θα πρέπει να περάσω ό,τι πέρασες κι εσύ μαζί μου;"» θυμάται η Waterhouse, ανατριχιάζοντας για τη συμπεριφορά της ως έφηβη. Τώρα, η Waterhouse δήλωσε ότι έχει έναν «εντελώς διαφορετικό θαυμασμό» για τη μητέρα της.

Έρχεται επίσης αντιμέτωπη με συναισθήματα ανασφάλειας ως νέα μητέρα. «Σίγουρα σκέφτομαι: "Ω, φωτογραφίζομαι για το εξώφυλλο της Vogue και είμαι 25 κιλά βαρύτερη από ό,τι συνήθως είμαι"», αφηγήθηκε η Waterhouse. «Αλλά είναι επίσης σαν, 'Ποιος δίνει δεκάρα;'. Είναι αυτό που είναι».

Διαβάστε ακόμη: Μία τεράστια κοιλίτσα & ένα ογκώδες διαμάντι! Η έγκυος Suki Waterhouse φαίνεται πως αρραβωνιάστηκε το σύντροφο της, Robert Pattinson (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Θα γίνει μπαμπάς ο Robert Pattinson! Έγκυος η σύντροφός του Suki Waterhouse - Με φουσκωμένη κοιλίτσα πάνω στην σκηνή (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι πρώτη φορά εμφανίστηκαν δημόσια μαζί τον Δεκέμβριο του 2022 σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου

Instagram @art.shitposting

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2018. 

 

 

Διαβάστε επίσης: Robert Pattinson, Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης & Τέρυ Ντούγκας στην αθηναϊκή πρεμιέρα του Good Time (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει κάποιες φορές τον Robert Pattinson και την αγαπημένη του σε εξόδους τους, ωστόσο οι ίδιοι δεν αποκαλύπτουν πολλά.

Instagram @vancemagazin

Instagram @vancemagazin

Εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ