Βασιλιάς Κάρολος-Βασίλισσα Καμίλα: Garden party στο εξοχικό τους - Το baby blue φόρεμα της royal έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτό-βίντεο)

Πλήθος royals έλαβαν πρόσκληση στο μεγάλο event

Ακόμη ένα λαμπερό garden party διοργάνωσε ο Βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγο του Καμίλα στο Palace of Holyroodhouse, χθες 2/7.

Υπάρχουν συνήθως τέσσερα ετήσια Garden Party που διοργανώνονται από τη Βασιλική Οικογένεια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο Ανάκτορο του Holyrood House για περίπου 30.000 επισκέπτες ετησίως και μερικά άλλα ξεχωριστά.

Ο Δούκας Edward και η Δούκισσα Sophie του Εδιμβούργου, καθώς και ο Δούκας του Buccleuch και του Queensberry, έδωσαν το "παρών" στο επίσημο event μαζί με άλλους 8.000 καλεσμένους στους χώρους του Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας άκουσαν τον εθνικό ύμνο πριν υποδεχτούν τους καλεσμένους.

Η οικοδέσποινα βασίλισσα Καμίλα φορούσε την καρφίτσα "Queen Mary's Diamond Thistle", η οποία ταίριαξε άψογα με το κομψό baby blue φόρεμα της, από @fiona_clare_couture.

Φυσικά, δε γινόταν να εμφανιστεί χωρίς το must have αξεσουάρ της περίστασης, δηλαδή το πλατύγυρο καπέλο δια χειρός Philip Treacy.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με Chanel ψηλοτάκουνες γόβες και λευκά γάντια.

Εξίσου σικ ήταν και η Δούκισσα Sophie με ίδιας απόχρωσης σύνολο αξίας €990, καπέλο @jtmillinery και Jimmy Choo ροζ γόβες.

Όπως δείχνουν και οι εικόνες το απόγευμα κύλησε όμορφα με τους guests να γελούν και να απολαμβάνουν το πάρτι!

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος-Βασίλισσα Καμίλα: Έδωσαν το πρώτο garden party του 2024 - Χωρίς Γουίλιαμ, χωρίς Κέιτ, χωρίς Χάρι - Ποιοι ήταν μαζί τους (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Tea time για τη Βασίλισσα Καμίλα! Υποδέχτηκε στο Μπάκιγχαμ ένα πολύ άρρωστο αγοράκι & μία 11χρονη για να τους δώσει χαρά (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ