Η fine jewellery piercer Maria Tash για πρώτη φορά στην Ελλάδα! – Υψηλή αισθητική & υπέροχα κοσμήματα – Στο κατάστημα της Venetia Vildiridis (φωτό)

Συγκλονιστικό event με την top καλλιτέχνη!

Η top fine jewellery piercer του κόσμου Maria Tash εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα pop up piercing event στο κατάστημα Venetia Vildiridis στις 5, 6 & 7 Ιουνιου 2024.

Η head stylist του libertys του Λονδίνου και μια εξειδικευμένη piercer που εδρεύει στο Ηarrods προσέφεραν στις πελάτισσες και νεαρές κυρίες το απόλυτο styling & piercing experience.

Τα ραντεβού είχαν κλειστεί και ήταν sold out από τις πρώτες μέρες που εστάλη η πρόσκληση… και οι περισσότερες δεν αντιστάθηκαν σε παραπάνω από μια τρύπες.


ΣΤΕΛΛΑ Κ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ

Αυτό που κάνει ξεχωριστή την designer είναι ότι τα σκουλαρίκια του οίκου είναι high end και με αυτά γίνεται η τρύπα σε σημεία που κανείς άλλος στον κόσμο δεν επιχειρεί. Οπότε δεν χρειάζεται κανείς να περιμένει αυτές τις πρώτες άχαρες 40 μέρες για να αλλάξει το πρώτο σκουλαρίκι παρα από την αρχή χαίρεται την αλλαγή αυτή στο σώμα του.

CASSIA ADAMS (stylist director @maria tash liberty store), BENETIA ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, AMBER VAN SCHEPDAEL (head piercer @maria tash Harrods store)

Ο όροφος του νεοκλασικού κτηρίου της Venetia Vildiridis είχε μετατραπεί σε garage με δυνατή μουσική smoothies και cocktails ενώ τα finger foods τα προσφέραν σε mini skateboards.

Τελείως avant garde άποψη για έναν τόσο κλασσικό χώρο…!!!

Όσες παρευρέθηκαν στο event, έφυγαν ενθουσιασμένες και ανανεωμένες!

Η Βενετία Βιλδιρίδη προέρχεται από μια οικογένεια που συνδέεται με την υψηλή κοσμηματοποιία για περισσότερο από έναν αιώνα. 

Ο οίκος Venetia Vildiridis προσφέρει κοσμήματα, μονόπετρα, ρολόγια και πολύτιμους λίθους, συνδυάζοντας τα κλασικά διαμάντια με σύγχρονες φόρμες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ