Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Δημόσια εκδήλωση αγάπης στον σύζυγό της για την επέτειό γάμο τους – «26 χρόνια πέρασαν από τότε που παντρευτήκαμε! Σε αγαπώ» (φωτό)

"Πλέει" σε πελάγη ευτυχίας η τραγουδίστρια & ηθοποιός.

Η θρυλική Μπάρμπαρα Στρέιζαντ γιορτάζει τα 26 χρόνια γάμου με τον δεύτερο σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπρόλιν.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε μία δημόσιά ερωτική εξομολόγηση στο Instagram.

Η μεγάλη σταρ μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας στη λεζάντα: «Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τότε που γνωριστήκαμε και 26 από τότε που παντρευτήκαμε! Σε αγαπώ».

instagram

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: H Μπάρμπαρα Στέιζαντ με τον 1ο σύζυγό της Έλιοτ Γκουλντ στο ταξίδι του μέλιτος – Βουτιές & πειράγματα σε luxurious ξενοδοχείο στο Beverly Hills

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 1996 και δύο χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στην αυλή της σταρ, στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια. 

Image

Για την ιστορία, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έχει παντρευτεί ακόμα μία φορά πριν από τον Τζέιμς Μπρόλιν, με τον ηθοποιό Έλιοτ Γκουλντ, με τον οποίο έχει  και τον μονάκριβο γιό της, Τζέισον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασιλιάς Κάρολος κάλεσε την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στη στέψη του -  Η σχέση τους πηγαίνει πριν από τον γάμο με την Νταϊάνα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ