Made in Greece τα μαγιό 365étè δηλ. 365 μέρες καλοκαίρι: Μία όμορφη γυναίκα, η Λία Μακρυγένη δημιούργησε το πολυτελές brand με τα απόλυτα σικ μπικίνι & ολόσωμα - Κάτι άλλο!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και απολαύστε ένα μαγικό καλοκαίρι!

Η 365été είναι μια μάρκα πολυτελών μαγιό με έδρα την Αθήνα!

Η σειρά μαγιό σχεδιάστηκε από τη Λία Μακρυγένη, ένα κορίτσι που συνδυάζει την αγάπη της με τη μόδα και πάντα ονειρεύεται το καλοκαίρι.

Έχει καταφέρει σε μόλις λίγα χρόνια να δημιουργήσει ένα brand μαγιώ, το 365été, για το οποίο μιλούν με ενθουσιασμό τα media και οι γυναίκες που τα έχουν δοκιμάσει.

Η μεσημβρινή ραστώνη, ο ήλιος που πέφτει στη θάλασσα, ο ήχος των κυμάτων και η αίσθηση της άμμου, αποτυπώθηκαν στη συλλογή 365été swimmer.

Γραμμές εμπνευσμένες από τη λιτότητα του καλοκαιρινού ορίζοντα και τη γυναικεία φιγούρα, απεικονίζουν την έννοια του διαχρονικού!

Η τέταρτη συλλογή του 365été παραμένει πιστή σε μία λιτή, διαχρονική, αισθητική και φέτος εμπλουτίζεται με νέα υφάσματα και σχέδια, που χάρη στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους γίνονται το απόλυτο ust have.

Η SS24 collection απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν την κλασσική κομψότητα, τις καθαρές γραμμές και την υψηλή αισθητική με τις αποχρώσεις του μπλε να κυριαρχούν.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του brand: 365ete.com

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ