«Είναι ένας γέρικος, διαλυμένος σωρός από σκ@τ@»: Δείτε βίντεο με τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει χυδαία τον Τζο Μπάιντεν - Παίζει γκολφ μία μέρα μετά το debate

Οχετός ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά του Τζο Μπάιντεν

Μία μέρα μετά το debate ανάμεσα σε πρώην και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε για γκολφ και βρίζει τόσο τον Τζο Μπάιντεν όσο και την Καμάλα Χάρις, την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ μιλώντας για τον Τζο Μπάιντε τον αποκάλεσε, «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο σωρό από σκ@τ@», ο οποίος είναι στα πρόθυρα του να εγκαταλείψει την κούρσα για τον λευκό Οίκο.

«Απλώς τα παράτησε, ξέρετε – εγκαταλείπει τον αγώνα», λέει ο Τραμπ, καθισμένος σε ένα αμαξάκι του γκολφ. «Τον έβγαλα από τη μέση - και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα».

Για την Δημοκρατική αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ο Τραμπ φαίνεται να λέει: «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο κακή».

«Είναι τόσο αξιολύπητη», προσθέτει, μαδώντας τα γάντια του και μετά φαίνεται να λέει, «Είναι τόσο κακιά».

Στη συνέχεια, ο Τραμπ αναφέρεται ξανά στον Μπάιντεν, ρωτώντας ρητορικά τους παρευρισκόμενους: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας - που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν».

Πριν αποχωρήσει, ο πρώην πρόεδρος επαναλαμβάνει: «Αλλά μόλις ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;»

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ