Γαμήλιο παρτυ για το πιο σικ ζευγάρι του πλανήτη: Η influencer Olivia Palermo & το μανεκέν Johannes Huebl μετά από 17 χρόνια γνωριμίας, 10 γάμου, «παντρεύτηκαν» σωστά- Νύφη-γαμπρός ντύθηκαν όνειρο

Παραμένουν ερωτευμένοι κι αγαπημένοι παρά ποτέ

Η διάσημη Νεοϋορκέζα Fashion blogger με καταγωγή από την Ιταλία Olivia Palermo σίγουρα είναι μια από τις γυναίκες που ξέρουν από μόδα και στυλ, κάτι που «μαρτυρούν» άλλωστε και οι πάνω από έξι εκατομμύρια followers στο Instagram της.

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης και τα social media της είναι γεμάτα με τα υπέροχα outfits που έχει φορέσει κατά καιρούς.

Η ίδια είναι παντρεμένη με το μανεκέν από την Γερμανία Johannes Huebl ο οποίος είναι επίσης ένας πολύ κομψός άντρας.

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Ιουνίου 2014, σε κλειστή τελετή στο πάρκο Bedford της Νέας Υόρκης, ανάμεσα σε λίγους φίλους και συγγενείς.

Ο OliviaPalermo συνάντησε για πρώτη φορά τον Johannes Huebl το 2008 μέσω ενός κοινού φίλου σε μια προβολή ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο και φέτος συμπληρώνουν 17 χρόνια μαζί και 10 χρόνια παντρεμένοι.

«Έκανα πρόταση γάμου στην Olivia την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2013, ενώ ήμασταν διακοπές στο St. Barth's», θυμάται ο Johannes.

«Ήμασταν μόνο οι δυο μας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

«Συνεχίζοντας τους έξι μήνες του αρραβώνα μας χωρίς καμία πραγματική αλλαγή στα προγράμματά μας, αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να ανησυχούμε για τη μεγάλη στιγμή του γάμου αργότερα», παραδέχεται ο Johannes.

Αυτή η μεγάλη στιγμή ήρθε μόλις 10 χρόνια αργότερα. «Πάντα σχεδιάζαμε να κάνουμε έναν γάμο - μου αρέσουν οι γάμοι - αλλά η ζωή ήταν τόσο ταραχώδης εκείνη τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σχεδιάσουμε πραγματικά έναν», εξηγεί η Olivia.

Το περασμένο, λοιπόν, Σαββατοκύριακο ορόσημο στη Γερμανία στα τέλη Ιουνίου ήταν η δεξίωση που δεν είχαν ποτέ!

Η ιδρύτρια & CCO του Olivia Palermo Group, για την ξεχωριστή αυτή στιγμή επέλεξε μοναδικές δημιουργίες του Ιταλού σχεδιαστή, Giambattista Valli.

Η Olivia επέλεξε τον σχεδιαστή καθώς είναι μακροχρόνια φίλη και υποστηρίκτρια της δουλειάς του.

Ένιωθε επίσης σωστό που ο Valli αναφέρεται στις δημιουργίες του ως «συλλογές αγάπης» και όχι ως «συλλογές νυφικών». είπε στη Vogue ότι αισθάνεται ότι τα σχέδιά του προκαλούν «το συναίσθημα της αγάπης και του εορτασμού των ευτυχισμένων χρόνων»—όχι το επίσημο συμβόλαιο που συνδέεται τόσο συχνά με τις λέξεις νύφη και γάμος.

Αυτή η μοντέρνα προσέγγιση της μόδας ήταν τέλεια για αυτή την νύφη!

Το φανταστικό λευκό φόρεμα της σε maxi μήκος ήταν ιδανικό για τη στιγμή και το χώρο!

Σε στυλ off shoulder με balloon μανίκια προσέδιδε στην Olivia την κατάλληλη κομψότητα και το elegance που επιζητούσε.

Μίνιμαλ στα κοσμήματα, αρκέστηκε σε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια ενώ το wet look hairstyle της τόνιζε το έντονο ταπεραμέντο της.

Η διακόσμηση επίσης ήταν το κάτι άλλο!

Επένδυση από πρασινάδες και κρεμαστά floral designs, συνθέσεις λουλουδιών σε ψάθινα βάζα και άνθη κερασιάς!

Την επόμενη μέρα, οι καλεσμένοι συνοδεύτηκαν σε ένα γεύμα στο Ιππόδρομο Iffezheim, όπου η Olivia φορούσε ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα με στράπλες μεταξωτό ταφτά και μια μαύρη ζώνη δεμένη σε φιόγκο.

«Μεγάλωσα ιππεύοντας, οπότε αυτή ήταν μια άλλη ιδιαίτερη πινελιά για τους καλεσμένους μας που μίλησε για κάτι προσωπικό για εμάς», εξηγεί η Olivia.

Το Brenners Lounge είναι ένας ιδιωτικός χώρος πάνω από την κερκίδα που έχει θέα στην πίστα με τις δικές του βεράντες.

Εκεί, οι επισκέπτες έπιναν ροζέ κρασί ενώ δοκίμαζαν ένα μενού που είχε ετοιμάσει ο εκτελεστικός σεφ Sebastian Haverkemper από τη γαστρονομική ομάδα Brenners Park-Hotel.

Διαβάστε ακόμη: Olivia Palermo - Johannes Huebl: Αυτό είναι το ζευγάρι υπόδειγμα ιταλικής κομψότητας σε κάθε εμφάνιση - Δείτε πώς ντύνονται

Διαβάστε ακόμη: Ας δούμε γιατί η Olivia Palermo είναι η ιέρεια του σικ: Τα καλοκαιρινά σύνολά της με την σφραγίδα του γούστου μιας Ιταλίδας στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Olivia Palermo - Johannes Huebl: Το πιο σικ ζευγάρι του πλανήτη - Ταιριαστά outfits και στυλ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ