Σία Κοσιώνη–Κώστας Μπακογιάννης: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με το γιο τους, Δήμο στο θέατρο - Το μεταξωτό μαντήλι με prints της anchorwoman του ΣΚΑΪ ξεχώρισε (φωτό)

Μία παλαιότερη εμφάνιση της οικογένειας

Μία οικογενειακή βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» στις 27 Ιουνίου, στο θέατρο Άλσος.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να παρακολουθούν με ενδιαφέρον, ενώ δίπλα τους καθόταν η Μιμή Ντενίση.

Για την περίσταση, η δημοφιλής δημοσιογράφος επέλεξε  ένα μαύρο shirt dress με μαύρα mules με croco λουράκι και τέλειο μεταξωτό μαντίλι με prints.

Απογείωσε το look της με καφέ τσάντα Loewe.

Η νέα καλοκαιρινή παράσταση στο Θέατρο Άλσος αυτό το καλοκαίρι έχει την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί και γράφει.

Ένας εκλεκτός πολυμελής θίασος πρωταγωνιστών οι οποίοι ερμηνεύουν κείμενα των: Σταμάτη Φασουλή, Θοδωρή Αθερίδη, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση.

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Βραδινή έξοδος στην όπερα - Το περίτεχνο σύνολο της δημοσιογράφου με τα χρυσά κεντήματα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στην Αθήνα με τον γιό τους & την κόρη του πρώην Δημάρχου Αθηναίων – Το casual chic style του ζευγαριού (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ