Τζέραρντ Μπάτλερ: Full in love ο 54χρονος ηθοποιός με 29χρονο μοντέλο - Το who is who της καλλονής που του έκλεψε την καρδιά (φωτό)

Εθεάθησαν ευδιάθετοι σε τοπική παμπ στο Λονδίνο

Για ακόμη μία φορά ο έρωτας χτύπησε την πόρτα στον Τζέραρντ Μπάτλερ!

Κι εκείνος φυσικά άνοιξε και τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες!

Ο 54χρονος ηθοποιός φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος, αυτή τη φορά με ένα 29χρονο μοντέλο.

Ο λόγος για την Πένι Λέιν, μία ξανθιά καλλονή.

Οι δύο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε μία τοπική παμπ στο Λονδίνο.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun, το ζευγάρι δείχνει ευδιάθετο με χημεία παρά τη διαφορά ηλικίας ...

Image

Image

Το who is who της Πένι Λέιν (Penny Lane)

Σύμφωνα με το προφίλ της (354 χιλιάδες ακόλουθοι) η Πένι ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της και και πάλευε με την πίεση να παραμείνει αδύνατη. 

Αφού άλλαξε διατροφικές συνήθειες και ανέπτυξε μια ανθυγιεινή σχέση με την άσκηση, απομακρύνθηκε από την καριέρα της για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική της υγεία και τελικά σπούδασε για να πάρει πτυχίο προπονήτριας ολιστικής υγείας.

Αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς από το Sports Illustrated Rookie με την ίδια να έχει γεμίσει με σέξι φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram.

Όταν δεν ποζάρει ως μοντέλο η Λέιν δηλώνει ότι απολαμβάνει εξωτερικές δραστηριότητες και extreme sports such όπως η αγωνιστική οδήγηση και η κολύμβηση.

Η ερωτική ζωή του 54χρονου σταρ

Υπενθυμίζουμε ότι η προηγούμενη σχέση του Τζέραρντ Μπάτλερ είχε διαρκέσει εννεά χρόνια και ήταν με την επενδύτρια στο real estate και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Μόργκαν Μπράουν.

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2020 με τον ηθοποιό να δηλώνει τότε:

«Πέρασα έναν χωρισμό κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, οπότε έχασα ένα αγαπημένο πρόσωπο με διαφορετικό τρόπο και αυτή ήταν πολύ δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι νόμιζα».

Πέρα από την Μόργκαν Μπράουν, ο Τζέραρντ Μπάτλερ υπήρξε επίσης ζευγάρι με το μοντέλο Μανταλίνα Γκενέα, αλλά και την συμπρωταγωνίστριά του στο «Bounty Hunter» Τζένιφερ Άνιστον, καθώς επίσης και με την Σοφία Χαρμαντά.

Διαβάστε ακόμη: Η Σοφία Χαρμαντά μιλά για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ - Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, ο χρόνος θα δείξει

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Τζέραρντ Μπάτλερ- Έκανα σεξ σε παγόβουνο και κόλλησε ο πισινός μου!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ