Βασιλική οικογένεια Αγγλίας: Νέο πορτραίτο με τον Κάρολο, την Καμίλα & τον Γουίλιαμ - Γιατί απουσιάζουν τα θηλυκά μέλη;

Αναρωτήθηκαν οι βασιλικοί θαυμαστές αλλά υπάρχει λογική εξήγηση ...

Το απόγευμα της Τετάρτης το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μοιράστηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram ένα νέο πορτραίτο.

Στο συγκεκριμένο, ενσταντανέ βλέπουμε να πρωταγωνιστούν η Βασίλισσα Καμίλα, ο Βασιλιάς Κάρολος, ο διάδοχος του θρόνου, Γουίλιαμ και ο δούκας του Εδιμβούργου, Edward.

Όλοι τους πόζαραν μέσα στα επίσημα ενδύματα τους έπειτα από τη Λειτουργία του Αγίου Ακανθου (Thistle) στον Καθεδρικό του St Giles στο Εδιμβούργο.

Ειδικότερα, ο Κάρολος, 75, η Καμίλα, 76, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, 42 και ο πρίγκιπας Εδουάρδος, 60, φορούσαν την πράσινη βελούδινη ρόμπα του Τάγματος της Ακάνθου (είναι το αρχαιότερο και ευγενέστερο τάγμα ιπποτών της Σκωτίας), καπέλα με λευκά λοφίσκα και αστραφτερά διακριτικά, συμπεριλαμβανομένων των Αστέρων της Ακάνθου για την τελετή.

Πολλοί βέβαια ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να αναρωτηθούν και να βγάλουν συμπεράσματα με την απουσία και άλλων θηλυκών μελών της οικογένειας.

Αρχικά, η νούμερο ένα απώλεια από το κλικ ήταν εκείνη της πριγκίπισσας Κέιτ, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο και κάνει συχνές θεραπείες.

Επομένως, χρειάζεται πολλή ξεκούραση.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Θα τη δούμε στο τουρνουά τένις του Wimbledon; Το τελευταίο update από τους royal experts

Η αδερφή του Καρόλου, πριγκίπισσα Άννα είχε πριν μερικές ημέρες ένα ατύχημα με ελαφρύ ευτυχώς χτύπημα στο κεφάλι, οπότε δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Σκωτία.

Διαβάστε ακόμη: Ατύχημα για την πριγκίπισσα Άννα - "Υπέστη τραυματισμούς από άλογο" - Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Τέλος, ούτε η σύζυγος του δούκα Edward, Sophie δεν θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη λήψη, καθώς δεν είναι μια κυρία του Τάγματος της Ακάνθου – η υψηλότερη τιμή στη Σκωτία.

Η Καμίλα έλαβε την τιμή τον Ιούνιο του 2023.

Το τάγμα περιλαμβάνει ένα συμπλήρωμα 16 ιπποτών και κυριών, και επιπλέον η βασίλισσα, η βασιλική πριγκίπισσα και ο δούκας του Rothesay, όπως είναι γνωστός ο Πρίγκιπας της Ουαλίας στη Σκωτία, είναι Βασιλικοί Ιππότες του Γαϊδουράγκαθου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr