Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά - "Σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον - Δεν είμαι"

Απαντάει με τον δικό της τρόπο

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά, η Φαίη Σκορδά.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής "Fay's Time", με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξανδρου Λουκουρέζου η Φαίη Σκορδά είπε:

«Εγώ θα πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο. Επίσης, να πω κάτι, αν πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο, παρακαλώ πολύ τους συναδέλφους δημοσιογράφους. Καταλαβαίνω και κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη…να μην γράφουν. Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, γιατί είσαι κλειδωμένη; Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον. Δεν είμαι».

Να υπενθυμίσουμε ότι φούντωσαν τα σενάρια για τον φημολογούμενο δεσμό της με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά, έπειτα από τη δημοσίευση της κοινής τους φωτογραφίας.

"Καταντάει και λίγο αστείο": Η Φαίη Σκορδά απάντησε στο δημοσίευμα για τη σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Φαίη Σκορδά-Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Η κοινή τους εμφάνιση πυροδότησε τις φήμες - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ