Ωραίος ως Έλλην ο Ορλάντο Μπλουμ: Βγαίνει από τη μπανιέρα της κρυοθεραπείας – Το “reset” μετά τη γυμναστική, το “body” του ηθοποιού (βίντεο)

Ο Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιαστικός της Κέιτι Πέρι, κρατά το σώμα του σε άριστη φυσική κατάσταση 

Ο 47χρονος Ορλάντο Μπλουμ, Βρετανός ηθοποιός που έγινε γνωστός από τις ταινίες, "ο άρχοντας των δακτυλιδιών", "χόμπιτ" και "πειρατές της καραϊβικής", λατρεύει τη γυμναsτική και τα τα x-treme sports.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στα social, βίντεο να κάνει ορειβασία, ελεύθερη κατάδυση, αλλά και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ο Ορλάντο Μπλουμ αρραβωνιαστικός της Κέιτι Πέρι γυμνάζεται καθημερινά, προσπαθεί να είναι σε άριστη κατάσταση όχι μόνο για να ανταποκρίνεται στις σκηνές που θα πρέπει να γυρίζει, αλλά κυρίως για λόγους υγείας.

Το 1998 έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού ενός φίλου του και διαγνώστηκε ως ανίκανος να περπατήσει ξανά. Ωστόσο, κατάφερε να αναρρώσει και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα σε 12 μέρες!

Συνέπεια της πτώσης του ήταν να του τοποθετηθούν εσωτερικά μεταλλικά στηρίγματα στην σπονδυλική του στήλη για να την στηρίζουν τα οποία αφαιρεθήκαν μετά από χρόνια, εκτός ενός. Για να δυναμώνει την πλάτη του συχνά παρακολουθεί μαθήματα yoga και Pilates, η γυμναστική είναι η ζωή του.

Διαβάστε ακόμα: Katy Perry: Σπάνια φωτό της κόρης της, Daisy στην αγκαλιά του Orlando Bloom - Χαζεύουν τη μαμά επάνω στη σκηνή σε ρόλο "Σταχτοπούτας" (βίντεο)

Όμως όλοι οι κορυφαίοι πρωταθλητές σε ότι αφορά την αποθεραπεία τους έχουν ένα  μεγάλο μυστικό, την κρυοθεραπεία.

Μπαίνουν σε μπανιέρας με παγάκια ή πολύ κρύο νερό.

Αυτό έκανε και ο Ορλάντο Μπλουμ για να κάνει όπως έγραψε σε ανάρτησή του, reset στο κορμί του.

Διαβάστε ακόμα: Ρώτησαν τον Orlando Bloom πόσο συχνά κάνει σεξ με την αρραβωνιαστικιά του Katy Perry: «Όχι αρκετά!»

Κρυοθεραπεία έχει κάνει και ο Ματ Ντέιμον

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr