Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας - Γνωστός στις αρχές από υπόθεση απαγωγής (βίντεο)

Εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας τους Παναγιώτη Στάθη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ ένας άνδρας ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό.

Ο ύποπτος είναι σύμφωνα με το MEGA, έχει παρελθόν και έχει απασχολήσει σε υπόθεση απαγωγής.

Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος τοπογράφος εκτελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, την Τρίτη 2 Ιουλίου με 20 σφαίρες από άνδρα που ήταν επάνω σε μοτοσικλέτα μόλις είχε παρκάρει έξω από την εταιρία στο Ψυχικό.

Ο βασικός ύποπτος που βρίσκεται στην αστυνομία προέκυψε από την ανάλυση των στοιχείων που έχει η αστυνομία και είναι Έλληνας.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ! Πάνω από 35 διαμπερή τραύματα βρήκε ο ιατροδικαστής στη σορό του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό – Με δύο όπλα η εκτέλεσή (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Στο γραφείο του κάποιος φάκελος θα “φωνάζει”»: Τι λέει φίλος του δολοφονημένου Παναγιώτη στο Ψυχικό - 10 αγοραπωλησίες σε 4 νησιά με… προστριβές (βίντεο)

Καθώς η διαδικασία του αυτόφωρου έχει περάσει οπότε οι Αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ρόλο – κλειδί στην εκτέλεση του 54χρονου και γίνει σαφώς η συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων.

Τα απειλητικά μηνύματα στον 54χρονο

Η Αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το κινητό αλλά και τους υπολογιστές του 54χρονου και μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον δύο απειλητικά μηνύματα από διαφορετικά άτομα που φαίνεται πως είχε λάβει ο δολοφονημένος τοπογράφος στο κινητό του.


Συνολικά η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 9 άτομα στην Αθήνα και 6 στη Μύκονο.

Ο τοπογράφος είχε επαγγελματικές δραστηριότητες στη Μύκονο και στην Ίο και είχε δεχτεί επιθέσεις στο παρελθόν χωρίς όμως να το έχει καταγγείλει στις Αρχές, παρά μόνο τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν είχε προβεί σε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό από άγνωστα άτομα σε βάρος του στην Αθήνα.

Τα βίντεο από την πορεία του εκτελεστή

Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό όλες τις κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο δολοφονίας του 54χρονου και έχουν καταφέρει να «χαρτογραφήσουν» μέσω βιντεοληπτικού υλικού, την πορεία του «μοναχικού λύκου».

Διαβάστε ακόμα: Ποιος ήταν ο 54χρονος τοπογράφος που εκτέλεσαν στο Ψυχικό: Οι δραστηριότητες στη Μύκονο - Είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, τι εξετάζουν οι αρχές (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr