Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του εκλεκτού της καρδιά της, Θέμη Σοφού - «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο συνοδοιπόρο της ζωής μου» (φωτό)

"Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια και μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα", συμπλήρωσε.

«Έριξε» αυλαία η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, το «Happy Day» και έφυγε για διακοπές αμέσως με τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό και τα 3 παιδάκια τους.

Η παρουσιάστρια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στον εκλεκτό της καρδιά της για τα γενέθλιά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το απόγευμα της Παρασκευής 5/7 ανήρτησε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά με θέα την απέραντη θάλασσα.

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο συνοδοιπόρο της ζωής μου. Πάντα ονειρευόμουν να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια και μαζί σου αυτό έγινε πραγματικότητα. Σε αγαπάμε για πολλούς λόγους και σε θαυμάζουμε για άλλους τόσους!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιορτάζει 13 χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό - Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram (φωτό)

Για την ιστορία, στις 25 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τη Νάγια (γενν.1 Μαίου 2013), τη Μαίρη (γενν.11 Ιουνίου 2014) και τον Γιάννη-Εφραίμ (γενν.27 Απριλίου 2018).

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δάκρυσε on air με τις ευχές των παιδιών της για τα γενέθλιά της – «Σε ευχαριστούμε για όλα - Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr