Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τζιά – Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του μπασκετμπολίστα (φωτό)

Ο Μπρούνο Τσερέλα ταξίδεψε στην Ελλάδα για να δει την αγαπημένη του.

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα πέρασαν μερικές μέρες στην Τζιά!

Η ηθοποιός ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το μπάνιο και το φαγητό που απόλαυσε σε ξενοδοχείο. 

oikonomakou

Παράλληλα από το δικό του προφίλ, ο Τσερέλα ανέβασε αρχικά μια φωτογραφία του μέσα στο αυτοκίνητο που ταξιδεύει με προορισμό το νησί, στην οποία αποθεώνει ένα κομμάτι σπανακόπιτα. 

tserela

Ακόμη, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη θέα από την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ μόλις έχει βγει από το νερό και τυλίγει μια πετσέτα γύρω από το σώμα του.

oikonomko

Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός έχει ανεβάσει αρκετά stories στο Instagram που σχετίζονται με τον Τσερέλα, ενώ και ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια τον έρωτά του. 

Σε ένα στιγμιότυπο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και το οποίο αναδημοσίευσε και η Αθηνά Οικονομάκου, ο μπασκετμπολίστας γράφει στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας: «Είσαι η καλύτερη του κόσμου».

oikonomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως είναι γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, επισκέφτηκε τον Τσερέλα στην Ιταλία.

Μαζί της ήταν, επίσης, οι φίλες της, Νατάσα Θεοδωρίδου και Νικόλ Παναγιώτου.

Μετά το παιχνίδι, η Αθηνά Οικονομάκου, ο σύντροφός της και οι φίλοι τους διασκέδασαν σε πάρτι για τα γενέθλιά του, όπως φάνηκε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Full in love με το νέο της αγόρι, Μπρούνο Τσερέλα - Το ρομαντικό date night στο Μιλάνο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει με περηφάνεια την φανέλα του νέου της «αμόρε», Μπρούνο Τσερέλα – Ως την Ιταλία πήγε για να τον καμαρώσει (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ