Ο Πρίγκιπας William όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! – Παθιασμένος «χούλιγκαν» - Οι απίστευτες αντιδράσεις του διαδόχου & το comme il faut κουστούμι (φωτό & βίντεο)

Μια διαφορετική πλευρά του Πρίγκιπα!

Τον τελευταίο καιρό ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μας έχει φανερώσει μία πολύ ειλικρινή πλευρά, χωρίς πρωτόκολλα και τύπους.

Την μία χορεύει στην συναυλία της Τείλορ Σουίφτ, την άλλη κάνει πατίνι γύρω από τα ανάκτορα και τώρα πανηγυρίζει σαν «χούλιγκαν» για την Εθνική Αγγλίας.

Ο διάδοχος του θρόνου έχει κάνει γνωστή την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο, έτσι, λοιπόν, πήγε να υποστηρίξει την Εθνική ομάδα στο Euro.

Βλέπουμε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ με καθώς πρέπει κουστούμι να ουρλιάζει και να κοντεύει να βγει από τα ρούχα το, πανηγυρίζοντας.

instagram

Στο τέλος πήγε να συγχαρεί την ομάδα της Αγγλίας για την νίκη και να ευχαριστήσει τους παίκτες.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Viral έγινε το βίντεο με τον διάδοχο του θρόνου να κάνει πατίνι γύρω από το κάστρο του Ουίνδσορ – Χαλαρός & ευδιάθετος φαίνεται

Διαβάστε ακόμα: Ο Travis Kelce για William, George & Charlotte – «Τι cool τύπος ο Πρίγκιπας» - «Δεν ήξερα αν έπρεπε να υποκλιθώ» - «Η μικρή ήταν ομιλητική & έξυπνη» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας William: Σε συναυλία της Taylor Swift με τα πριγκιπόπουλα George & Charlotte – Λικνίζεται στο ρυθμό του «Shake it off» & το βίντεο γίνεται viral!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ