Οι 9 αλήθειες που μόνο οι γατογονείς μπορούν να καταλάβουν - Ταυτιστείτε ελεύθερα !

Τα εξαιρετικά περίεργα πράγματα!

Τα γατάκια είναι χαριτωμένα, είναι παιχνιδιάρικα και τους αρέσουν τα χάδια -όχι πάντα-, αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα για τις γάτες που μόνο όσοι έχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν.

Διαβάστε για κάποια αστεία και εξαιρετικά περίεργα πράγματα που μόνο οι κηδεμόνες τους γνωρίζουν.

01. Ρούχα πάντα γεμάτα τρίχες

Η προσπάθεια να κρατήσετε τα ρούχα σας απαλλαγμένα από τρίχες γάτας δεν αξίζει πλέον τον κόπο. Μετά από τόσες προσπάθειες για να καθαρίσετε τα ρούχα σας από το χνούδι, αγορά ειδικών εξαρτημάτων και αποφυγή σκουρόχρωμων ρούχων, μόλις παραιτηθήκατε και σταματήσατε να νοιάζεστε. Και, τέλος πάντων, όταν τα ρούχα σας είναι καλυμμένα με τις τρίχες της γάτας σας, είναι σαν να παίρνετε τη γατούλα σας μαζί σας όπου κι αν πάτε, ας το δούμε από την καλή πλευρά… σωστά;

02. Η γάτα αποφασίζει για την διακόσμηση του σπιτιού

Όπως θα έχετε διαπιστώσει οι γάτες μπορούν κυριολεκτικά να ρίξουν οποιοδήποτε αντικείμενο κυριολεκτικά από οποιαδήποτε επιφάνεια. Θέλετε να στήσετε μια κορνιζά με τη φωτογραφία σας στο τραπεζάκι; Καλύτερα όχι, γιατί η γάτα σας θα συντρίψει όλα τα όνειρά σας για τη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου.

Βάζετε φρέσκα λουλούδια στον πάγκο της κουζίνας; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αφήσατε το κινητό σας στην άκρη του πάγκου; Ελπίζουμε να προστατευτική θήκη.

03. Το χαρτί υγείας είναι το καλύτερο παιχνίδι

Είτε αγοράζετε τη μάρκα προσφοράς είτε επενδύετε στο πιο προσεγμένο χαρτί υγείας εκεί έξω, εάν θέλετε να αποφύγετε να κολλήσετε στην τουαλέτα χωρίς χαρτί, ξέρετε ότι είναι ζωτικής σημασίας να κρύψετε το χαρτί υγείας σας από τη γάτα σας, γιατί αποτελεί για εκείνη το τέλειο παιχνίδι.

04. Οι γάτες κοιμούνται συνεχώς… Εκτός όταν θέλετε εσείς να κοιμηθείτε

Στις γάτες αρέσει κοιμούνται συνεχώς σε ένα ηλιόλουστο σημείο στο πάτωμα, όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει. Πότε δεν κοιμούνται; Περίπου μία έως τρεις ώρες πριν το ξυπνητήρι σας χτυπήσει. Τότε είναι που της αρέσει να ασκείται καθημερινά, να ξύνει τους τοίχους, να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι και στο πρόσωπό σας και να θέλει να βγει έξω.

05. Αγαπά τα χαρτόκουτα περισσότερο από το ακριβό άνετο κρεβάτι της

Ξοδέψατε χρήματα και χρόνο επιλέγοντας το τέλειο κρεβάτι για τη γάτα σας. Διαβάσατε κριτικές, διαλέξατε κατάλληλα υλικά που δεν θα ερεθίζουν το δέρμα της και φροντίσατε με όλη σας την αγάπη κάθε λεπτομέρεια ώστε να αισθάνεται άνετα… Αλλά κάθε φορά που ένα χαρτόκουτο μπαίνει στο σπίτι σας, η γάτα σας δείχνει ξεκάθαρα ότι ένα απλό κουτί από χαρτόνι είναι χίλιες φορές καλύτερο από το κρεβάτι που κοπιάσατε τόσο σκληρά για να διαλέξετε.

06. Η γάτα σας τρώει καλύτερα από εσάς

Αν και εσείς θα φάτε οτιδήποτε, εκείνη τρώει μόνο την καλύτερη τροφή υψηλής περιεκτικότητας σε συστατικά, επιστημονικά ερευνημένη, με μια επιτροπή κτηνιάτρων διατροφολόγων να την έχει σχεδιάσει ειδικά γι’ αυτήν. Α ναι…και μερικές φορές για να δείξει την εκτίμησή της, μπορεί να την αφήσει στο χαλί σας…

07. Στο σπίτι αφεντικό είναι η γάτα

Μην μπείτε καν στον κόπο να προσποιηθείτε. Σε ένα σπίτι που υπάρχει γάτα, όλοι ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό. Οι αγαπημένες της ασχολίες περιλαμβάνουν το να ρίχνει αντικείμενα από τον πάγκο, να κάθεται στο φορητό υπολογιστή σας όταν προσπαθείτε να εργαστείτε και να νιαουρίζει ασταμάτητα σε πράγματα που δεν υπάρχουν… Γιατί έτσι κάνουν τα αφεντικά!

08. Η γάτα είναι το κέντρο του κόσμου σας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mypet.gr, οι γάτες βάζουν τα οπίσθιά τους στα πρόσωπα των ανθρώπων για να τους δείξουν ότι τους αρέσουν. Σας δίνουν μηδενικό προσωπικό χώρο για να σας δείξουν ότι σας αγαπούν, αλλά και για να σας υπενθυμίσουν την παρουσία τους. Σας ενοχλούν ακόμα και στις πιο προσωπικές σας στιγμές… και θα κάνουν τα πάντα για να είναι το κέντρο της προσοχής σας.

09. Δεν ξέρεις ποτέ αν η γάτα σου θέλει να σε αγκαλιάσει ή να δαγκώσει

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αγκαλιάζεσαι στον καναπέ με τη γατούλα σου… μέχρι να κάνεις μισή λάθος κίνηση (για εκείνη), αυτή φρικάρει, σε δαγκώνει και τρέχει σε άλλο δωμάτιο. Πάντα απρόβλεπτη!

Δείτε ακόμη:Για ποιο λόγο λοιπόν τα άτακτα γατάκια τρελαίνονται να παίζουν με το χαρτί της τουαλέτας & πώς μπορείτε να σταματήσετε αυτήν τη συμπεριφορά ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ