Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξαποσταίνει συγκινημένος για τη νίκη της Εθνικής μπάσκετ & την πρόκριση στους Ολυμπιακούς - Μαζί ο γιος του!

Δεν μπορεί να κρύψει την έντονη συγκίνηση του

Μεγάλη ήταν η χθεσινή (7/7) νίκη της Εθνικής Ελλάδος, η οποία επικράτησε με σκορ 80 – 69 ενάντια των Κροατών και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Εθνική Μπάσκετ θα βρεθεί στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Έντονα συναισθήματα και συγκίνηση πλημμύρισε το ΣΕΦ με τους παρευρισκόμενους και τους αθλητές να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ένα δυνατό στιγμιότυπο ήταν εκείνο που απαθανάτισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάθεται συγκινημένος μπροστά από τον μικρούλη του και να ακουμπάει το κεφάλι του.

"Δεν έχω στήσει ποτέ παιχνίδι.. Τα λέμε στο Παρίσι 🙏🏽 #Atoutaler 🧿", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο «Greek Freak» να πούμε ότι είχε και την πολύτιμη βοήθεια των υπόλοιπων αστέρων της Εθνικής, όπως των Νικ Καλάθη, του Γιώργου Παπαγιάννη και του Βασίλη Τολιόπουλου.

Αυτό το διάστημα είναι αρκετά ιδιαίτερος για τον σούπερ σταρ του μπάσκετ, καθώς επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Mariah Riddlesprigger

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμο του! – Καλεσμένοι από τον Λεμπρόν ως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ