Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση: Γονείς για πρώτη φορά, αγκάλιασαν το κοριτσάκι τους - Ο παραμυθένιος-ροζ στολισμός στο μαιευτήριο (φωτό-βίντεο)

Θα της δώσουν το όνομα Ιωάννα-Μελωδία!

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτα του, χθες (7/7).

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο οποίο θα δώσουν το όνομα Ιωάννα-Μελωδία!

Ο συγκινημένος μπαμπάς Μαυρίκιος μοιράστηκε με τους 67,8 χιλιάδες ακολούθους ένα βιντεάκι, που δείχνει καρέ-καρέ τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση της κόρης του.

"Μια μοναδική, γεμάτη δέος και λύτρωση στιγμή που όμοια της δεν υπάρχει. Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων πλημμυρισμένο από συγκίνηση.

Καλωσόρισες στην αγκαλιά μας Ιωάννα - Μελωδία Μαυρικίου, σ' ευχαριστούμε που ήρθες να μας ολοκληρώσεις και να μας δείξεις το πραγματικό νόημα της ζωής και πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά στο θαύμα σου.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη σου ανάσα, το πρώτο σου κλάμα, τη μυρωδιά σου και την πρώτη σώμα με σώμα επαφή", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο ροζ στολισμός 

Με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το δωμάτιο του μαιευτηρίου όπου νοσηλεύεται μετά τη γέννα.

Ο χώρος βλέπουμε ότι είναι γεμάτος με λουλούδια που σχηματίζουν αψίδα και στολίζουν την είσοδό του, έναν μικρό μπουφέ γεμάτο από γλυκά για κεράσματα, αλλά και μία εντυπωσιακή τούρτα για τον ερχομό της κόρης της.

Διαβάστε ακόμη: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στο νοσοκομείο με χαμηλούς παλμούς & λιποθυμία - "Μου έγραφαν να πεθάνω" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το νέο του τηλεοπτικό βήμα - «Ο Τριαντάφυλλος μου έφερε γούρι, τον συνάντησα πριν υπογράψω για τη νέα εκπομπή» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ