Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουινέλης: Η σπάνια φωτογραφία της πανέμορφης κορούλας τους, Ανατολής – Νεφέλης – Έχει τα μάτια του μπαμπά (φωτό)

Τι γλυκιά στιγμή!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη βρέθηκαν σε γάμο φίλων με την μικρή πανέμορφη κόρη τους, Ανατολή -Νεφέλη.

Παρόλο που η τραγουδίστρια διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στα social media δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την κορούλα της.

Η πανέμορφη Ήβη Αδάμου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της όπου ποζάρει με φίλους αλλά και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Κουινέλη, φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα με animal print και έξω όλη την πλάτη.

Διαβάστε ακόμα: Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη - "Φαίνεται περίεργο - Δεν είναι κάτι που επείγει" (βίντεο)

Σε Instagram story δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης τους.

Η μικρή Ανατολή Νεφέλη φορούσε ένα λευκό φόρεμα και έμοιαζε με παρανυφάκι.

Η τραγουδίστρια της έκρυψε το πρόσωπο με ένα emoji, όμως φαίνονται τα υπέροχα μάτια της που έχει πάρει από τον ράπερ, μπαμπά της.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο «X-Factor» και στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Τον Ιούνιο του 2018 απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Διαβάστε ακόμα: Ήβη Αδάμου: Αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη πέρασε τα γενέθλια της - Η μαύρη τούρτα για τα "dirty30s" (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ